reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Dziękuję, jutro pojadę do apteki i kupię mu inne mleko,mam recepte na jakieś które zawiera mało mleka krowiego, zobaczymy. Kostki się pojawiają w miejscach zaczerwienionych jakby grupami i po 1-2 dniach chyba znikają. Będę obserwować.gorączki nie ma,bo byłby wrzask pewnie.

reklama
Cześć dziewczyny, a ja już dojeżdżam do szpitala... już na ip, bo jutro cc. Mam cykora, że hej... 3majcie kciuku, byśmy dobrze to razem przetrwały i były zdrowiutkie... Jeszcze zostało nam kilka spraw do przygotowania, ale mąż już sobie da z tym rady ;)
Trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze. Musi;-)

Cześć dziewczyny, a ja już dojeżdżam do szpitala... już na ip, bo jutro cc. Mam cykora, że hej... 3majcie kciuku, byśmy dobrze to razem przetrwały i były zdrowiutkie... Jeszcze zostało nam kilka spraw do przygotowania, ale mąż już sobie da z tym rady ;)
Trzymam kciuki kochana, daj znać jak już będziesz po wszystkim na siłach [emoji7][emoji7][emoji8]

Brzuszków a kciuki zaciśnięte, jutro będę czekała na wieści ze wszystko ok. To kto jeszcze rodzi jutro? Bo u nas dzieciaczki póki co parami wychodzą ;)

Dzień dobry Dziewczyny.

Boziu mi się coś przestawiło i od dwóch nocy nie śpię... dzisiaj zasnęłam o 5 i o 7 już się obudziłam. Odsypiam trochę w dzień, ale są takie upały, że płakać mi się chce, leci ze mnie dosłownie pot strumieniami. Nie wiem od czego tak mi się przestawiło, no ale tak jest i trudno się mówi.

Miłej niedzieli [emoji7]

@Brzuszkowa powodzenia jutro! I nic się nie denerwuj, bo będzie dobrze. Zdrówka życzę [emoji8]

Czy wam też sugerowano dopajac niemowlaki woda, herbatka, czy woda z glukoza ? Polozna i lekarz mówili żeby tak robić bo jak będzie pić mm tak jak pije będzie gruby.. .kurde, nie znam się,Ale nigdy nie słyszałam, by do 6 miesiąca coś było potrzebne prócz mleka matki czy mm
... jakoś mi się to wydaje dziwne i nie chce zaszkodzić:(

Jak tam dziewczyny ? Która się teraz rozpakowuje ? :) A te które już urodziły jak tam wasze maluszki ?
Mój mały po wyjściu ze szpitala przesypia długie godziny, później długie godziny trzymam go przy cycu. Ciągle mam wrażenie, że się nie najada, a nie chciałabym przechodzić na mm lub odciągać już do butelki bo podobno później mają problem ze chwytaniem piersi.

Powodzenia i od razu życzę szybkiego powrotu do formy i zdrówka dla maluszka

reklama
Mój mały po wyjściu ze szpitala przesypia długie godziny, później długie godziny trzymam go przy cycu. Ciągle mam wrażenie, że się nie najada, a nie chciałabym przechodzić na mm lub odciągać już do butelki bo podobno później mają problem ze chwytaniem piersi.
Pierwsze. 3 miesiące takie są dzieci większość na cycu :) taki urok karmienia piersią .. :) Jak będziesz mogła to pokaż Oliwierka :* i buziaki dla maluszka od e-cioci :**

Do góry