reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Haha oby nam dały, bo będzie ciężko. Ty drobniutka pewnie orzed ciaza byłaś to szybko zlecisz z wagi.

reklama
Haha oby nam dały, bo będzie ciężko. Ty drobniutka pewnie orzed ciaza byłaś to szybko zlecisz z wagi.
No przed ciaza 56kg 166cm :) niby tak ale ja juz 2dziecko :) i moze byc ciezej mi niz przy pierwszym dziecku.ale po pierwszym wogole nie zostal mi brzuszek i mam nadzieje ze teraz tez wroci brzuszek do swojej wielkosci :) dobrze ze na brzuszku mam elastyczną skore i dobrze sie rozciaga i nie mam rozstepow..
Syn dal mi w kosc i mam nadzieje ze mala bedzie jego przeciwieństwem bo tak niby sie mowi :) ile w tym prawdy hmmm :)

No przed ciaza 56kg 166cm :) niby tak ale ja juz 2dziecko :) i moze byc ciezej mi niz przy pierwszym dziecku.ale po pierwszym wogole nie zostal mi brzuszek i mam nadzieje ze teraz tez wroci brzuszek do swojej wielkosci :) dobrze ze na brzuszku mam elastyczną skore i dobrze sie rozciaga i nie mam rozstepow..
Syn dal mi w kosc i mam nadzieje ze mala bedzie jego przeciwieństwem bo tak niby sie mowi :) ile w tym prawdy hmmm :)
Mówią że dziewczynki grzeczniejsze, ale to się okaże w praniu. Ja chcę wrócić od września na zumbe bo przed ciąża chodziłam, ale nie wiem czy malutka mi na to pozwoli[emoji4]

Mówią że dziewczynki grzeczniejsze, ale to się okaże w praniu. Ja chcę wrócić od września na zumbe bo przed ciąża chodziłam, ale nie wiem czy malutka mi na to pozwoli[emoji4]
Nie chce dobijac ale u mnie synek był grzeczniejszy :) córcia to mały diabełek :) oby u was było inaczej

Tez myslalam nad jakimś fitnessem :) czy cos ale przy 2 bedzie ciezko.. Niby grzeczniejsze ale mam siostrę rok starsza od mojego syna taki psikus i ona daje mamie w kosc a moj syn to anioł odlad wszedl w wiek niemowlaka :) sam sie zabawi, da pospać jak sie zle poczuje i wogole ;)
Ale mam nadzieje ze bedzie ok:) kurs robienia warkoczykow musze sobie zrobic hehe bo nie potrafię hehehe

Jetkaa ja też nie potrafię [emoji13] ogólnie jestem bardziej chlopaczara - Batman, autka, rower ... Jakoś póki co nie czuję tych wstążeczek, kokardek, spinek, spódniczek [emoji13] na razie podoba mi się jedynie brokat ... Obym nie przesadziła w drugą stronę [emoji23]

Haha ja już nie mogę się doczekać tych wszystkich pierdół dla dziewczynek. U nas w rodzinie wiekszosc chłopaków i tylko 2 dziewczynki. Będzie mała modnisia [emoji23][emoji7][emoji7]

Jetkaa ja też nie potrafię [emoji13] ogólnie jestem bardziej chlopaczara - Batman, autka, rower ... Jakoś póki co nie czuję tych wstążeczek, kokardek, spinek, spódniczek [emoji13] na razie podoba mi się jedynie brokat ... Obym nie przesadziła w drugą stronę [emoji23]
Dokladnie :) ja sama zawsze lepiej sie czulam z kuzynami i bracmi niz z kolezankami rozmawiajac na temat sukienek itp :)
Jakos dam rade :) moze sie nauczę :) a co do rozu .. Hmm mam ciuszki rozowe i tyle nie chcialam miec rozowego pokoju dla dzieci wole niebieski hehehe :) moja mama szaleje z rozem dla malej :) jakos sie przekonam i naucze :) wszystko przyjdzie z czasem :)

U nas pol na pol ale moja mama nie ma wnuczki tylko 3 wnukow :) a zas tesciowa ma ale nie w domu :) takzr tez będzie mala niunia :)

reklama
U nas rodzinka najblizsza dosyć mała ... Moje dzieci to jedyne wnuki moich rodziców, a córcia będzie jedyną prawnuczka mojej babci (chłopców jest 3) ale jak spojrzy się troszkę szerzej to dużo maluszków ostatnio u nas (w ciągu 2ch lat 7dzieci) i to tak pół na pół się rozkłada :)

Do góry