A
Agunia93
Gość
Haha oby nam dały, bo będzie ciężko. Ty drobniutka pewnie orzed ciaza byłaś to szybko zlecisz z wagi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No przed ciaza 56kg 166cm niby tak ale ja juz 2dziecko i moze byc ciezej mi niz przy pierwszym dziecku.ale po pierwszym wogole nie zostal mi brzuszek i mam nadzieje ze teraz tez wroci brzuszek do swojej wielkosci dobrze ze na brzuszku mam elastyczną skore i dobrze sie rozciaga i nie mam rozstepow..Haha oby nam dały, bo będzie ciężko. Ty drobniutka pewnie orzed ciaza byłaś to szybko zlecisz z wagi.
Mówią że dziewczynki grzeczniejsze, ale to się okaże w praniu. Ja chcę wrócić od września na zumbe bo przed ciąża chodziłam, ale nie wiem czy malutka mi na to pozwoli[emoji4]No przed ciaza 56kg 166cm niby tak ale ja juz 2dziecko i moze byc ciezej mi niz przy pierwszym dziecku.ale po pierwszym wogole nie zostal mi brzuszek i mam nadzieje ze teraz tez wroci brzuszek do swojej wielkosci dobrze ze na brzuszku mam elastyczną skore i dobrze sie rozciaga i nie mam rozstepow..
Syn dal mi w kosc i mam nadzieje ze mala bedzie jego przeciwieństwem bo tak niby sie mowi ile w tym prawdy hmmm
Nie chce dobijac ale u mnie synek był grzeczniejszy córcia to mały diabełek oby u was było inaczejMówią że dziewczynki grzeczniejsze, ale to się okaże w praniu. Ja chcę wrócić od września na zumbe bo przed ciąża chodziłam, ale nie wiem czy malutka mi na to pozwoli[emoji4]
Tez myslalam nad jakimś fitnessem czy cos ale przy 2 bedzie ciezko.. Niby grzeczniejsze ale mam siostrę rok starsza od mojego syna taki psikus i ona daje mamie w kosc a moj syn to anioł odlad wszedl w wiek niemowlaka sam sie zabawi, da pospać jak sie zle poczuje i wogoleMówią że dziewczynki grzeczniejsze, ale to się okaże w praniu. Ja chcę wrócić od września na zumbe bo przed ciąża chodziłam, ale nie wiem czy malutka mi na to pozwoli[emoji4]
Dokladnie ja sama zawsze lepiej sie czulam z kuzynami i bracmi niz z kolezankami rozmawiajac na temat sukienek itpJetkaa ja też nie potrafię [emoji13] ogólnie jestem bardziej chlopaczara - Batman, autka, rower ... Jakoś póki co nie czuję tych wstążeczek, kokardek, spinek, spódniczek [emoji13] na razie podoba mi się jedynie brokat ... Obym nie przesadziła w drugą stronę [emoji23]