reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Link do: Gosika88 kochana będzie dobrze spokojnie :) juz niedlugo bedziesz nam opowiadać o porodzie :) juz niedlugo bedziesz miala synka przy sobie :)

Dziewczyny bo tego tematu chyba nie bylo,
Wy chcecie rodzić same, czy z partnerami czy kims z rodziny? A te co urodziły to same czy z partnerami?:)
No właśnie nie wiem czy tak niedługo. Na badaniu wszystko zamknięte, główka wysoko. Lekarz mówił, że ciąża wcale nie wygląda na przenoszona. Jak test wyjdzie ok to nie będziemy się spieszyć a jak źle to wtedy będziemy wywoływać .

reklama
No właśnie nie wiem czy tak niedługo. Na badaniu wszystko zamknięte, główka wysoko. Lekarz mówił, że ciąża wcale nie wygląda na przenoszona. Jak test wyjdzie ok to nie będziemy się spieszyć a jak źle to wtedy będziemy wywoływać .
Aaa, chyba ze tak. Ale wiesz jak oxcy Ci podlacza to glowka moze zejsc nizej i szyjka sie skrócić w ciagu kilku minut:)

Hek dziewczyny, ja dzisiaj 37+1 wiec oficjalnie donoszone malenstwo ;) bylysmy wlasnie u lekarki, nie dosc ze infekcja I wydalam stowe prawie na masci to cos na KTG jej sie nie podobalo I wieczorem mam powtorzyc w szpitalu KTG.

Co do porodu rodzinnego to ustalilismy z moim M ze bedziemy razem przy pierwszej fazie porodu a potem on zdecyduje czy chce byc przy wlasciwej akcji.

Dziwne podejście mają tam u was no ale co województwo i co szpital inne reguły

@Gosika88 informuj kochana na bieżąco i się nie martw. Dasz radę [emoji5]

@Jetkaa u mnie bez gadania jak tylko dowiedzieliśmy się, że będziemy mieć dziecko to mój D. zapowiedział, że będzie ze mną przy porodzie. W sumie tak wzięłam to za pewnik - nie chciałabym rodzić sama.
A co do seksu to mój też się „boi” że główkę będzie szturchał ale bardziej na żarty [emoji16] Jutro się okaże czy nam coś wyjdzie z tego[emoji39]

Hek dziewczyny, ja dzisiaj 37+1 wiec oficjalnie donoszone malenstwo ;) bylysmy wlasnie u lekarki, nie dosc ze infekcja I wydalam stowe prawie na masci to cos na KTG jej sie nie podobalo I wieczorem mam powtorzyc w szpitalu KTG.

Co do porodu rodzinnego to ustalilismy z moim M ze bedziemy razem przy pierwszej fazie porodu a potem on zdecyduje czy chce byc przy wlasciwej akcji.

Brawo za donoszenie [emoji3][emoji1433] Z tego co kojarzę to Ty też musiałaś leżeć prawda? Hihi żeby nie było, że przenosimy jeszcze... [emoji14] Daj znać później jak drugie KTG .

Brawo za donoszenie [emoji3][emoji1433] Z tego co kojarzę to Ty też musiałaś leżeć prawda? Hihi żeby nie było, że przenosimy jeszcze... [emoji14] Daj znać później jak drugie KTG .

Tak, ponad miesiac od 20tc lezalam bo wody odplywaly I Malutka nie rosla. Pozniej wziela sie w garsc ale lekarze straszyli porodem przedwczesnym. A dzisiaj szyjka twarda dluga I zamknieta. Kaprysne to dziecko [emoji14]

reklama
Czemu dziwne? Natalia z tego co pamiętam to jesteśmy z tego samego miasta :) leżę w miejskim
O ja też rodzilam w miejskim :) ale w sumie fakt faktem też długo nic nie robili ale ja byłam w terminie no i jak juz byłam przeterwinowana jak to mówili to bardzo działali ... :) mam nadzieję że oxa ruszy i lada najpóźniej pojutrze utulisz synka

Do góry