reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

aaa, dziwne, że w ogóle w tak późnym tygodniu datę Ci zmieniali, mi lekarz mówił, że maks do 18 tygodnia można wyznaczać datę porodu wg usg, później już nie ma co
Dlatego nie biorę jej pod uwage. Tak jak wspominalam mala rosla juz w swoim tepie i dlatego licze tyg od dnia miesiaczki :) więc jestem w 37tyg4 :)

reklama
O kurcze .. Strasznie duzo co za... Mi 2 razy i do tej pory odczuwam tego skutki.. Ketonal pozniej musialam przez to brać.. A czemu tak?
No nie wiem czemu trafic nie mogl... No mi daja tylko paracetamol no i kroplowki. Jak leze plasko to nie boli... Jakos sie przemecze. Jest szansa ze moze jednak jutro wyjde... Zobaczymy :)

No nie wiem czemu trafic nie mogl... No mi daja tylko paracetamol no i kroplowki. Jak leze plasko to nie boli... Jakos sie przemecze. Jest szansa ze moze jednak jutro wyjde... Zobaczymy :)
Ja tez chcodzilam pozniej jak strasza pani bo wyprostowac sie nie moglam:\ zycze szybkiego powrotu do zrowia :)

@brosandi 37+4 [emoji5]

@Jetkaa my nie mamy jak, bo przecież mamy syna D. na weekend i jego kuzyna. Więc do jutra nie zadziałamy w tym temacie [emoji847]
Ale dzisiaj mój D. o 5 się przebudził i stwierdził, że już nie może patrzeć jak się mecze i że musimy mnie przegonić [emoji39]

@nknatalia oby to było to co mówisz, bo naczytałam się o tym rozchodzeniu spojenia łonowego i wcale to nie takie fajne ☹️

@brosandi z tymi tygodniami to ja mam termin na 23.05 i wg. apki u mnie jest 37+4. Jak Ty to liczysz? :)

@marida zdrowiej szybko [emoji4]

@brosandi 37+4 [emoji5]

@Jetkaa my nie mamy jak, bo przecież mamy syna D. na weekend i jego kuzyna. Więc do jutra nie zadziałamy w tym temacie [emoji847]
Ale dzisiaj mój D. o 5 się przebudził i stwierdził, że już nie może patrzeć jak się mecze i że musimy mnie przegonić [emoji39]

@nknatalia oby to było to co mówisz, bo naczytałam się o tym rozchodzeniu spojenia łonowego i wcale to nie takie fajne ☹️

@brosandi z tymi tygodniami to ja mam termin na 23.05 i wg. apki u mnie jest 37+4. Jak Ty to liczysz? :)

@marida zdrowiej szybko [emoji4]
A moj tak sie bal ze az ja bylam spieta i on więc stwierdzilimy ze nie bedziemy sie.meczyc bo on mysli ze skoro szyjka skrocona to on ją tam szturchnie hehe ale dla spokoju poczekamy po porodzie:) moze spacer.pozniej cos da:)

Gosika jak tam?
Dziewczyny,kazdego dnia coś się dzieje ;)) super!! Nas dziś wypisuja i wracamy do domku. Mały zdrowy choć narobił strach podczas pobytu w szpitalu. Najpierw niski cukier,potem wodniak w mosznie (to za pół roku do usg) potem szmery na sercu (dziś już nie było ale i tak skierowanie do kardiologa) no i zoltaczka, ale sladowa.
Do piersi napływa pokarm,robią się twardsze i obrzmiale a ja dalej nie umiem go dostawic:(( tak ładnie ssa A mnie tak nie wygodnie! Mam nadzieję że w domu sobie poradzę lepiej.
Trzymam kciukasy za Was dziewczyny!!!!
Jestem już na oddziale pod ktg. Jestem tak pokluta że masakra, nie mam żył a jak się jakaś znajdzie to krew nie leci. Czekam na test z oxy. Trzęsę się jak galareta

reklama
Link do: Gosika88 kochana będzie dobrze spokojnie :) juz niedlugo bedziesz nam opowiadać o porodzie :) juz niedlugo bedziesz miala synka przy sobie :)

Dziewczyny bo tego tematu chyba nie bylo,
Wy chcecie rodzić same, czy z partnerami czy kims z rodziny? A te co urodziły to same czy z partnerami?:)

Do góry