reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Kurczę jakoś dziwnie mokro mi się zrobiło i nie wiem czy to wody czy dziecko tak mocno na pęcherz naciska, troche się stresuje bo skurczy nie mam i nie wiem co myslec

reklama
Kurczę jakoś dziwnie mokro mi się zrobiło i nie wiem czy to wody czy dziecko tak mocno na pęcherz naciska, troche się stresuje bo skurczy nie mam i nie wiem co myslec
Moze obserwuj czy Ci cieknie? Bo czasem lepiej jechac sprawdzic, ja bylam i okazalo sie ze czop odchodzj

Moze obserwuj czy Ci cieknie? Bo czasem lepiej jechac sprawdzic, ja bylam i okazalo sie ze czop odchodzi a tez myslalam ze wody albo mocz... Zrob siku i zobaczysz czy nadal masz mokro, jak tak to wody . mozesz kupić w aptece wkladki ktore wykryja wody.. Bo w tedy Cie zostawia w szpitalu jak to wody..

Daj znac jak poobserwujesz :)

Moze obserwuj czy Ci cieknie? Bo czasem lepiej jechac sprawdzic, ja bylam i okazalo sie ze czop odchodzi a tez myslalam ze wody albo mocz... Zrob siku i zobaczysz czy nadal masz mokro, jak tak to wody . mozesz kupić w aptece wkladki ktore wykryja wody.. Bo w tedy Cie zostawia w szpitalu jak to wody..

Daj znac jak poobserwujesz :)

Właśnie będę obserwować jak nic się nie zmieni to będę musiała jechać na szpital

Hejka, kurcze nie wiem dziewczyny co to ale strasznie mnie kluje jakby szyjka. Ale tak ze nie moge przejsc metra nawet. To chyba nie sa jeszcze skurcze? Dzidzius jest super aktywny I moze dlatego tak mocno az
Mam tak samo, właśnie najgorsze jest to że nie wiadomo czy to już się nie zaczyna. Te co już rodziły to mniej więcej wiedzą czego się spodziewać.

Ja Wam powiem, że jest ze mną masakra ... zgagę mam taką, że oszaleć można. Do tego opuchły mi ręce, nogi, palce ☹️ Po lewej - wewnętrznej stronie uda tak mnie boli, że iść nie mogę [emoji57] Masakra jakaś dzisiaj ...

@paaulaa90 daj znać co i jak [emoji5]
@Nan90 też mam takie kłucia - ale już od dawna i nie aż tak bolesne. Lepiej uważam sprawdzić [emoji18]

Nie chce cie straszyć ale to są objawy przepowiadajace skurcze pojawiające się na parę tygodni przed rozwiązaniem zależy w którym jesteś już tygodniu ja tak miałam przy pierwszym pod koniec ciąży a dokładnie wtedy w ostatnie dni przed terminem odchodził mi czopki i zaczęły się już bóle jak przy miesiaczce ale takie silne wtedy tez skraca sie szyjka no i wreszcie właściwe skurcze co 5 min po min i rozwarcie trafiłam w dzień terminu miałam na 2 cm i było widać główkę sam poród 3 godz parcie 45min[emoji5]jak coś takiego jak pisałaś ci się dzieje to się kolysaj w miejscu i głęboko oddychaj mi pomagalo

reklama
Ja Wam powiem, że jest ze mną masakra ... zgagę mam taką, że oszaleć można. Do tego opuchły mi ręce, nogi, palce [emoji852]️ Po lewej - wewnętrznej stronie uda tak mnie boli, że iść nie mogę [emoji57] Masakra jakaś dzisiaj ...

@paaulaa90 daj znać co i jak [emoji5]
@Nan90 też mam takie kłucia - ale już od dawna i nie aż tak bolesne. Lepiej uważam sprawdzić [emoji18]

No ja tez juz mialam wczesniej ale dzisiaj nie moglam przejsc z lazienki do sypialni bedac sama w domu [emoji14] na szczescie przeszlo :)

Do góry