Dzień dobry kobietki.
@sredec1982 dasz radę [emoji8] nastaw się tylko odpowiednio i wstawaj - masz już cudownego synka obok siebie i dla niego musisz być silna[emoji16]
@marida super, że u Ciebie nie ma tragedii. Jak dzieciątko pierwszą noc? [emoji39]
@Gosika88 jak u Ciebie?
@Brzuszkowa te skarpetki złuszczające to może lepiej odpuść co? Przez tydzień będzie Tobie schodzić naskórek jak bardzo dużo go masz, a to może czasem gorzej wyglądać niż to jakbyś przejechała tarką pod prysznicem [emoji39] Ja kiedyś tak się urządziłam ... matko co ja przeszłam... moje stopy wyglądały jakbym chora na coś była - tak skóra schodziła. Blehhhh[emoji16]
@paaulaa90 ja to uwielbiam burze [emoji16] Serio! Z tym, że jak człowiek chce zasnąć chociaż trochę a tutaj gromy z nieba się walą to wiesz jak jest [emoji57].
Póki co to pije kawkę po śniadanku - coś mnie brzuch boli cały czas ale nic nie rusza. Z D. wczoraj gadaliśmy, że od niedzieli bierzemy się za mnie [emoji5] Tym bardziej, że gin powiedział, że taka „moja uroda” - trzeba mnie „przegonić” Hihi [emoji3]