reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Ale dziewczyny wszystko boli;(( nie ruszyłam od cc niczym. Nie umiem się obrócić na bok.dzis mam już wstać, nie wiem jak to zrobię Ale nie pozwolą mi lezec;((( straszne to..
Będzie dobrze ... Pierwsza doba najgorsza ... Dasz radę i wstaniesz ... To u was późno sie wstaje my po 12 H wstawialismy

reklama
Cześć dziewczyny

@marida super, że ci tak dobrze poszło ze wstawaniem :) Pomimo cc masz pokarm? Czy pijesz herbatkę laktacyjna?

@sredec1982 musisz zagryzc zęby i się nie poddawac. Wiem że**** boli, bo już to przerabialam, ale najgorsze pierwsze kroki. Jak wstawalm po 24h, to dosłownie gwiazdki mi się pokazały, więc najlepiej trzymaj się czegoś. Będzie dobrze ;)

@Jetkaa nie zazdroszczę ci tych bezsennych nocy. Ja to śpię na dobre. Zauważyłam, że pod koniec bym spała i spała, a tu trzeba wstawać...
@Gosika88 lepiej u ciebie? Są jakieś oznaki, czy zaś falszywy alarm?

A wczoraj kupiłam.sobie.na.nogi skarpetki zluszczajace, by się pozbyć twardego naskórka. Ale teraz mnie oswiecilo, czy moge. Mam iść na cc a tu takie niefajne stopy. Nie robilam peelingu, bo ciężko mi już nawet umyć stopy... Nie ukrywam, że już cały czas chodzę w japonkach, bo mam tak opuchnięte nogi... Co poradzicie?

Dzień dobry.

CC nieważne czy pierwsze czy kolejne, zależy od organizmu jak się znosi. Najgorzej wstać. Im więcej będziesz się ruszać będzie łatwiej i lżej. A jak się "zalezysz" to potem ciężko się ruszyć.

Skarpetki złuszczające wg mnie spokojnie możesz stosować.

Dzień dobry kobietki.

@sredec1982 dasz radę [emoji8] nastaw się tylko odpowiednio i wstawaj - masz już cudownego synka obok siebie i dla niego musisz być silna[emoji16]

@marida super, że u Ciebie nie ma tragedii. Jak dzieciątko pierwszą noc? [emoji39]

@Gosika88 jak u Ciebie?

@Brzuszkowa te skarpetki złuszczające to może lepiej odpuść co? Przez tydzień będzie Tobie schodzić naskórek jak bardzo dużo go masz, a to może czasem gorzej wyglądać niż to jakbyś przejechała tarką pod prysznicem [emoji39] Ja kiedyś tak się urządziłam ... matko co ja przeszłam... moje stopy wyglądały jakbym chora na coś była - tak skóra schodziła. Blehhhh[emoji16]

@paaulaa90 ja to uwielbiam burze [emoji16] Serio! Z tym, że jak człowiek chce zasnąć chociaż trochę a tutaj gromy z nieba się walą to wiesz jak jest [emoji57].

Póki co to pije kawkę po śniadanku - coś mnie brzuch boli cały czas ale nic nie rusza. Z D. wczoraj gadaliśmy, że od niedzieli bierzemy się za mnie [emoji5] Tym bardziej, że gin powiedział, że taka „moja uroda” - trzeba mnie „przegonić” Hihi [emoji3]

Dzień dobry kobietki.

@sredec1982 dasz radę [emoji8] nastaw się tylko odpowiednio i wstawaj - masz już cudownego synka obok siebie i dla niego musisz być silna[emoji16]

@marida super, że u Ciebie nie ma tragedii. Jak dzieciątko pierwszą noc? [emoji39]

@Gosika88 jak u Ciebie?

@Brzuszkowa te skarpetki złuszczające to może lepiej odpuść co? Przez tydzień będzie Tobie schodzić naskórek jak bardzo dużo go masz, a to może czasem gorzej wyglądać niż to jakbyś przejechała tarką pod prysznicem [emoji39] Ja kiedyś tak się urządziłam ... matko co ja przeszłam... moje stopy wyglądały jakbym chora na coś była - tak skóra schodziła. Blehhhh[emoji16]

@paaulaa90 ja to uwielbiam burze [emoji16] Serio! Z tym, że jak człowiek chce zasnąć chociaż trochę a tutaj gromy z nieba się walą to wiesz jak jest [emoji57].

Póki co to pije kawkę po śniadanku - coś mnie brzuch boli cały czas ale nic nie rusza. Z D. wczoraj gadaliśmy, że od niedzieli bierzemy się za mnie [emoji5] Tym bardziej, że gin powiedział, że taka „moja uroda” - trzeba mnie „przegonić” Hihi [emoji3]
Noc taka sobie drugie dziecko w pokoju plakalo cala noc... A Weronika spala w najlepsze :) Dzisiaj jak wstalam to juz o niebo lepiej sie czuje :)

Hej dziewczyny u mnie od nocy takie kłucia i stawianie się brzucha. Przy sprzątaniu to musze na chwile przystac, bo tak boli, ciekawe czy to juz sie zaczyna :) 8go mam wizytę to moze jakies skurcze sie pokażą na ktg. Super dziewczyny, że możecie tulic swoje maluszki już. Wydaje mi się, że później @Jetkaa, @MB91 i ja się rozpakujemy w jednym czasie [emoji12][emoji23]

reklama
Do góry