reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

@Jetkaa daj znać jak u Ciebie to wygląda [emoji3]

Dziewczyny się nie odzywają więc pewnie już po są [emoji3] Ale fajnie!!

@brosandi ja mam poprane do 62 póki co[emoji39] I tak zastanawiam się czy jeszcze raz nie przeprać bo strasznie się kurzy u nas w mieszkaniu ☹️☹️☹️

O 14 jedziemy na polankę na grila ze znajomymi [emoji3] W końcu skorzystam z pogody.

A brzuch jak mnie bolał w dole, tak mnie boli nadal [emoji3] Może coś się dzieje ? [emoji39]

reklama
Gosia a jakie rozmiary pierzesz? Ja mam przygotowane 56 i 62, wszystkie 0-3 msc, reszta leży i czeka na więcej czasu, aczkolwiek zastanawiam się czy nie poprać właśnie :)
Piore wszystko jak leci, głównie miałam tam 0-3, 3-6. Muszę się trochę poruszac, bo serio chciałabym żeby akcja sama się zaczęła. Póki co skończyłam i odpoczywam na balkonie :)

Ja juz po:) szyjka ma mniej niz0.5cm:) miekka, czop odchodzi:) we wtorek kolejna wizyta:) ale mówi ze rodzic moge w każdej chwili bo oznaki zbliżającego się porodu mam, czop odchodzi, skurcze, skracanie szyjki.. Mam odpoczywać ale jak jak 3km od szpitala auto zostawilam hehe:)ciesze się ze nic nie stanęło w miejscu tylko się ciągle cos dzieje:)

Ja juz po:) szyjka ma mniej niz0.5cm:) miekka, czop odchodzi:) we wtorek kolejna wizyta:) ale mówi ze rodzic moge w każdej chwili bo oznaki zbliżającego się porodu mam, czop odchodzi, skurcze, skracanie szyjki.. Mam odpoczywać ale jak jak 3km od szpitala auto zostawilam hehe:)ciesze się ze nic nie stanęło w miejscu tylko się ciągle cos dzieje:)

Haha a myślałaś, że ja urodzę wcześniej [emoji28] A tu wszystko wskazuje na to, że Ty będziesz pierwsza [emoji3][emoji3][emoji3]

Kciuki za rodzące [emoji8]

Ja tak na raty piorę 56,62 i część 68.

Jednak chyba ten balkon umyje bo mnie wkurza że nawet wyjść tam się nie da :/

Haha a myślałaś, że ja urodzę wcześniej [emoji28] A tu wszystko wskazuje na to, że Ty będziesz pierwsza [emoji3][emoji3][emoji3]
Poczekamy zobaczymy hehe:) Ty możesz tak z nienacka urodzic hehe:)ale cieszę się ze za niedługo bede po:)cieszę się bo wziął mnie do polozynych i pielegniarek i za poznal mnie z nimi:) ze maja się mna opiekować jak by co:)zadowolony ze chce próbować rodzic sn:)

@Jetkaa , @MB91 ja dziewczyny jestem tak samo w ciąży wysoko jak Wy a jestem przerażona na samą myśl, że poród mógłby się zacząć teraz, że za szybko. Ale ja po trzech stratach i to moja czwarta ciąża, więc może stąd moja panika...

Już po,nie było tak źle Ale dobrze że cc bo.maly ma 4780 i 61 cm.teraz na szczepieniu. Niestety dokarmiony zanim mi go przystawili:( w nocy zabiorą go na całą noc.
Ale wzruszylam się jak usłyszałam płacz...
IMG-f5fe2512da012ddd6a8c4180724d94bc-V.jpg

Załączniki

• IMG-f5fe2512da012ddd6a8c4180724d94bc-V.jpg
    IMG-f5fe2512da012ddd6a8c4180724d94bc-V.jpg
    95,3 KB · Wyświetleń: 678
reklama
Do góry