reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Ale mnie ciekawość zżera o dzisiejszych CC :D ja się wzięłam za pranie ciuszkow, które przysłała mi teściowa z Anglii. Męża później wyśle do Pepco żeby kupił kilka pojemnikow, bo nie mam gdzie tego upchać. W sumie tak sobie teraz myślę, że nawet pojemniki nie zmieszczą mi się do szafy hehe.

Gosia a jakbyś pod łóżeczko wsunęła? Ja kupiłam takie plastikowe białe na kółeczkach i pod łóżeczkiem mam wsunięte. [emoji3]

reklama
Gosia a jakbyś pod łóżeczko wsunęła? Ja kupiłam takie plastikowe białe na kółeczkach i pod łóżeczkiem mam wsunięte. [emoji3]
U mnie pod kołyska niestety mało miejsca jest. Coś się wykombinuje. Może jedno na drugie się ustawi w jakimś kącie, zobaczymy. Najważniejsze żeby były już uprane i spakowane [emoji14]

Wooow, trzecia pralka wstawiona, drugie pranie zaraz rozwiesze, między czasie umyłam krzesełka na balkon, bo mam dziś w planie posiedzieć trochę i pooddychać "świeżym" powietrzem wprost z ulicy :D ledzwia mnie tak napieprzaja, że ledwo chodzę [emoji14] w ogóle dziś wstałam po 6 i inteligentna ja postanowiłam umyć rury w łazience za muszla, oczywiście brzuch mi przeszkadzał więc wygibasy były ciekawe :) a mój synek jak nie chciał wyjść tak nie chce. Mój tata się śmieje, że ma charakterek po mężu.

Ja czekam na mojego gina:)
Biedna jakas babka, przyjechała w 5miesiącu do Zakopanego zaczela krawic.. Ciekawe czy wszystko ok z dzidzia... Oczywiście dostala opie***l ze po co w ciazy do zakopanego przyjechała... Jak nie wolno...
Musiałam isc na nogach 3km do tego szpitala bo takie sa tu korki!! Dramat!!!! Mam nadzieje ze cos sie ruszy hehe:)

Pierwszy raz słyszę że w ciąży do Zakopanego nie można. W góry iść rozumiem, ale znam wiele osób co jeździły i nic się nie stało. Bez sensu janktos opieprzyl.

Powodzenia na wizycie.

Pierwszy raz słyszę że w ciąży do Zakopanego nie można. W góry iść rozumiem, ale znam wiele osób co jeździły i nic się nie stało. Bez sensu janktos opieprzyl.

Powodzenia na wizycie.
Ja lezalam z babka na patologi ktora przyjechała w wczesnej ciazy, przez roznice ciśnienia czy czegoś tam poronila:\ a jedna lezala kilka tyg u nas żeby dptrwac do bezpiecznego tyg i zeby mogla wrócić..

Dziekuje:)

Ja od 5 dziś spać nie mogłam. Teraz sobie leżę bo teściowa dziewczynki na spacer zabrała. Duszno i gorąco dziś znoooeu. Ciężko jakoś mi się funkcjonuje. Mogłoby popadać .

reklama
Wooow, trzecia pralka wstawiona, drugie pranie zaraz rozwiesze, między czasie umyłam krzesełka na balkon, bo mam dziś w planie posiedzieć trochę i pooddychać "świeżym" powietrzem wprost z ulicy :D ledzwia mnie tak napieprzaja, że ledwo chodzę [emoji14] w ogóle dziś wstałam po 6 i inteligentna ja postanowiłam umyć rury w łazience za muszla, oczywiście brzuch mi przeszkadzał więc wygibasy były ciekawe :) a mój synek jak nie chciał wyjść tak nie chce. Mój tata się śmieje, że ma charakterek po mężu.
Gosia a jakie rozmiary pierzesz? Ja mam przygotowane 56 i 62, wszystkie 0-3 msc, reszta leży i czeka na więcej czasu, aczkolwiek zastanawiam się czy nie poprać właśnie :)

Do góry