reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Sredec 1985 gratulacje śliczny i duży chłopczyk :) nie rozumiem dlaczego dokarmiaja dzieci bez zgody matki i po odrazu po porodzie przecież takie maleństwo ma zapas składników odżywczych :rolleyes: u nas czy po sn czy po cc nawet na chwilę nie zabierają dziecka od matki chyba że są komplikacje ;)

reklama
Gratulacje!!!!! Kawał chłopa z twojego synka. Dobrze że nie próbowali sn .

Jeśli chcesz karmić piersią to powiedz że mają go nie dokarmiać, nie wyrażasz zgody. A w nocy też mogą przynieść na karmienie. Im wygodniej dać butle i mają z głowy.

U nas dokarmianie bez zgody matki jest niedopuszczalne. No i dziecko od razu cała dobę dają dla matki. Co szpital to inaczej.

Czesc dziewczyny;) ja nie spieod 5rano, teraz kawke pije... U nas będzie padac bo strasznie ciemni za oknami. Moi chlopcy śpią, a ja popijam kawke i reszte ogarne się do gina. Ciekawa jestem czy szyjka nadal sie skraca:)
Ja nie wiem czy doszukuje sie oznak czy to serio ale brzuszek mnie co jakis czas boli i sie zastanawiam czy ja sobie juz tego nie wmawiam czy serio boli heh...

@sredec1982 gratulacje !!! [emoji3]Kawał chłopaka [emoji18] - dobrze, że miałaś CC. I jakie on ma genialne włoski !!! [emoji5] Ja to ogólnie jak się dowiaduje, że kolejna z Was ma dzidziusia już ze sobą to mi łezki się w oczach pojawiają - jakoś tak się rozczulam ostatnio [emoji4]

reklama
Do góry