reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Jestem zlaaaaa .... Ech .... Popralam ciuszki małej i wywiesilam pranie a z drzew sypie się jakieś żółte g*** i caly wisilek na marne ... Muszę wyprać jeszcze raz mając nadzieję że to paskudztwo niczego nie zabarwi ... Tylko pytanie czy jak jutro wywieszę to czy już to coś przestanie pylić czy znów zrobię sobie podwójna robotę ... Cały balkon mam po prostu żółty jakby ktoś piaskiem sypał nie mówiąc o meblach w pokoju bo to gorsze niż kurz :/ na dodatek mój synek niezdarek wywrócił się na prostej drodze a że w krótkich spodenkach to całe kolano ma rozwalone :( i wogole to mi się piwa chce a najbardziej nowego arbuzowego [emoji525] somersby ... I to tak że do księżyca mogłabym za nim wyć :/ chyba mam gorszy dzień :( kuzynka mi torbę ciuszkow po corci przyniosła i nie mam weny tego nawet przejrzeć :(

reklama
Jestem zlaaaaa .... Ech .... Popralam ciuszki małej i wywiesilam pranie a z drzew sypie się jakieś żółte g*** i caly wisilek na marne ... Muszę wyprać jeszcze raz mając nadzieję że to paskudztwo niczego nie zabarwi ... Tylko pytanie czy jak jutro wywieszę to czy już to coś przestanie pylić czy znów zrobię sobie podwójna robotę ... Cały balkon mam po prostu żółty jakby ktoś piaskiem sypał nie mówiąc o meblach w pokoju bo to gorsze niż kurz :/ na dodatek mój synek niezdarek wywrócił się na prostej drodze a że w krótkich spodenkach to całe kolano ma rozwalone :( i wogole to mi się piwa chce a najbardziej nowego arbuzowego [emoji525] somersby ... I to tak że do księżyca mogłabym za nim wyć :/ chyba mam gorszy dzień :( kuzynka mi torbę ciuszkow po corci przyniosła i nie mam weny tego nawet przejrzeć :(
Nie pociesze Cie:\ jutro tez bedzie pylic,wiem o czym mowisz bo ja zas mam caly samochod w tym i w srodku bo mialam otwarte:\ więc moze sobie odpuść albo powies w domu? Aja rano mialam zly dzien ale pozniej mi przeszlo:))

Rozstaw suszarkę w domu ;)

Raczej jutro bedzie to samo, w niedziele rano oby dwa samochody w tym uwalone mieliśmy, słyszałam ze to podobno z rzepaku wsumie od kilku dni kwitnie więc bardzo możliwe, wypierz jeszcze raz i rozwies w domu. Ja akurat miałam wene do prania jak deszcz padał wiec byłam zmuszona suszyć w domu hehe. Pociesze cie że moja corcia też cały dzień coś to sobie palce drzwiami przytrzasla, później jakiegoś paprocha miała w oku a na koniec coś jej sie w piete wbiło i mój M musiał wyciągać także z dziećmi to cały dzień ciekawie ehhh

Strasznie mnie nogi dzisiaj bolą i nie tylko stopy ale chwilami to od pachwin w dół takie skurcze przechodzą teraz leżę to nawet w lydkach ból odczuwam, cieszę się ze nie muszę chodzić z brzuchem w lato bo dopiero bym wycierpiala.

Czesc dziewczyny;) ja nie spieod 5rano, teraz kawke pije... U nas będzie padac bo strasznie ciemni za oknami. Moi chlopcy śpią, a ja popijam kawke i reszte ogarne się do gina. Ciekawa jestem czy szyjka nadal sie skraca:)
Ja nie wiem czy doszukuje sie oznak czy to serio ale brzuszek mnie co jakis czas boli i sie zastanawiam czy ja sobie juz tego nie wmawiam czy serio boli heh...

Witajcie, ja tez od po 6 na nogach...liczylam ze uda mi sie zjesc w spokoju sniadanie i wypic kawke, ale Zuzka juz sie obudzila i juz spokojnie nie bedzie[emoji4] tak czekalam az zacznie raczkowac i chodzic no to sie doczekałam, ale teraz nie mogę ja ogarnac jyz jest na meblach, na schodach brrr[emoji16][emoji16][emoji16]

reklama
Sredec, marida, trzymam mocno kciuki. Dajcie znać potem jak się czujecie i pokażcie maluchy. Ale super ;)

Do góry