reklama
natala95
Fanka BB :)
Ja miałam tak samo kochana przy synku oxy na mnie nie podzialalo fakt skurcze miałam męczyła się około 10 godzin a i tak miałam cc A synek ważył 4100 , ale mam nadzieję że dasz radę urodzić sn ...Cc dlatego że duże dziecko i pierwsze. Zmierzyli.mi biodra cyrklem ,dzidzia ma 4400 plus minus pół kg więc mówią że oni tego nie widzą by przeszło Ale l,że nie ma w Polsce cc na życzenie to będzie oxy rano i potem będę próbować naturalnie, później cc prawdopodobnie bo nie urodze smutno że będę się męczyć aż do 2 fazy porodu A potem cc i tydzień masakry ;((
Miałam ktg, skurcze po 80% Ale nie czułam ich ,potem usg i badanie ginekologiczne na którym szyjka zamknięta. Ech.. W środę mają zacząć więc do niedzieli mam tu byc co najmniej..
MB91
@tysia123 mam nadzieje, że nie CC. Zgodzę się nawet na oxy byleby mnie nie pocięli - chce spróbować SN [emoji5] Ale boje się mega bo skurcze jak trzymały tak trzymają. A nie chce majówki spędzić w szpitalu.
Ciekawe właśnie jak u @Asienkaa23 [emoji6]
Z ciekawostek - lekarz jak mnie podłączał do KTG to się śmiał, że pełnia już prawie przeszła [emoji6] Spytałam czy to prawda - powiedział, że tak. Wczoraj spośród jego pacjentek było 9 porodów. I 4 w tym ja z początkiem akcji porodowej [emoji39]
@sredec1982 współczuje; nie możesz jechać gdzieś indziej do szpitala? Jeżeli nie urodzisz SN bo dzidziuś za duży to przecież nie mogą Cię tak potraktować!!! Trzymaj się kochana [emoji8]
Z ciekawostek - lekarz jak mnie podłączał do KTG to się śmiał, że pełnia już prawie przeszła [emoji6] Spytałam czy to prawda - powiedział, że tak. Wczoraj spośród jego pacjentek było 9 porodów. I 4 w tym ja z początkiem akcji porodowej [emoji39]
@sredec1982 współczuje; nie możesz jechać gdzieś indziej do szpitala? Jeżeli nie urodzisz SN bo dzidziuś za duży to przecież nie mogą Cię tak potraktować!!! Trzymaj się kochana [emoji8]
sredec1982
No wlasnie też nie wiem czemu..moze uważają że usg się myli i dziecko nie ma tyle kg.. albo oficjalnie nie mogą powiedzieć że cc..sama Nie wiem. Do innego szpitala nie pojadę bo już mnie tu przyjeli..a nie mogę podobno nie zgodzić się na sn bo cc na życzenie nie maU nas jak dziecko wg USG ma 4200 to robią CC. Nie rozumiem dlaczego chcą wywoływać skoro nie masz szans urodzić. To jedyny szpital u ciebie? Ja bym się nie zgodziła na sn.
sredec1982
No to się dzieje... kurde,wierzę że wiedzą co robią Ci lekarze..;(( ech.. u Ciebie widzę też nieciekawie oj ta majówka i pełnia..robi swoje życzę Co żeby wszystko ustalo i wróciła do domku@tysia123 mam nadzieje, że nie CC. Zgodzę się nawet na oxy byleby mnie nie pocięli - chce spróbować SN [emoji5] Ale boje się mega bo skurcze jak trzymały tak trzymają. A nie chce majówki spędzić w szpitalu.
sredec1982
Zgłosić na poród czy tylko ktg? Dobrze, że Ci się udało dostać ja to ktg..dziwne,tu zawsze przyjmują ciężarne na badania. A ogólnie jak się czujesz ? Ja się boję... myślałam że już będę szczęśliwa mama w majówkę.. A teraz same niewiadome;(Uff jednak przyjęli mnie na ktg, USG zrobione mały waży 3500. 05.05. mam się zgłosić do szpitala. Miałam szczęście, że odpadła jedną pacjentka
Gosika88
Już na poród, chyba że wcześniej coś się wyklaruje. Też chciałam na majówkę mieć synka. No nic trzeba czekać. Damy radę :*Zgłosić na poród czy tylko ktg? Dobrze, że Ci się udało dostać ja to ktg..dziwne,tu zawsze przyjmują ciężarne na badania. A ogólnie jak się czujesz ? Ja się boję... myślałam że już będę szczęśliwa mama w majówkę.. A teraz same niewiadome;(
Jetkaa
A ja normalnie myslalam ze oszaleje.. Pojechalam do mojego taty.. I wszystko pięknie ladnie do czasu gdy musial wracac.. Patrze na wskazówkę paliwo jest super jade..siku mi sie chce myślę ok dotrzymam. Wspominalam ze zamkneli droge na 2 mies i sa korki. Nie dosc ze jedna strona drogi , ruch wahadlowy, majkowa korki jak nie wiem siku mi sie chce, maly chce już wysiąść i wiecie co? Brakolo mi paliwa.. W te korki wten upal.. Masakra dobrze ze moj odebrał i pojechaliamy na cpn wlal do karnistra i zatankowal mi auto.. A myslalam ze Oszaleje... Nie dosc ze korki, to siku to maly, to zas braklo paliwa omg..
reklama
Brzuszkowa
Po prostu wskazowka od paliwa mi sie sciela.. A ja nie pytalam mojego ile moim autem jeździł.. A jak zgaslo auto i chcialam odpalic jeszcze raz w tedy zobaczylam .. Zero paliwa .. Ehh
Co by to było jakbyście byli w drodze na porodówke