reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Witam wszystkie nowe majóweczki. Robi się nas tu dużo.Super.
Pomorze, zawsze się zastanawiałam czy osoby z nad morza często są nad morze i tym co zadałam to pytanie słyszałam nie mamy na to czasu a jak u Was.
Uwielbiam morze i mi nigdy by się nie opatrzyło. Ja jestem z Kujaw i niestety nie mam nawet gdzie na grzyby iść po tej nawałnicy sierpniowej, są zakazy a zresztą prawie nic nie zostało z tych lasów. Witam również w klubie przeziębionych. Na gardło polecam fajną rzecz w spray na bazie glonów himalaskich Argentin T , nawet karmiąc piersią można tego używać. Ćwiczenia zależą od przebiegu ciąży i na pewno nie mogą być intensywne lepiej skonsultować je z lekarzem prowadzącym.

Witam dziewczyny miałam wczoraj i w sumie dzisiaj mega marudzenie ze strony mojego młodszego synka przeziebil się biedak a wiecie same jak to facet chory nic nie pasuje :errr:
Gratulacje dla nowych majóweczek :-) :) muszę nadrobić te kilka stron bo jest do tyłu :wink:

Ja tez mam bole podbrzusza i czasami tylko po jednej stronie ale jest to bol do wytrzymania. Dziś się nasprzatalam i teraz lerze i odpoczywam bo kręgosłup siada. Jestem z nad morza a bylam w te wakacje raz i to wieczorem na spacerze. Ja mam dopiero wizytę we wtorek to bedzie5tydz3d wiec serduszka jeszcze nie będzie.
Ciekawe ile pęcherzyków sie zaplodnilo bo mialam 3!!!

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie mam żadnych bóli ani upławów (oprócz okropnej luteiny dopochwowej) :p Ćwiczyć to nie ćwiczę przez to przeziębienie na razie, ale mam codziennie 2h spacerów z psem, więc chyba wystarczy na razie ;)
Serduszka jeszcze nie słyszałam, usg kolejne mam za tydz dopiero, na razie tylko widziałam pęcherzyk 7mm, ale za tydz to chyba jeszcze też za wcześnie....
Jeżeli chodzi o morze to uwielbiam i jestem często :p
współczuję Kujawom :( straszna tragedia Was spotkała :(

Daj znac:p ja musze czekac do 7tyg zeby isc na usg bo gin stwierdzil ze nie bedzie nic teraz widac.. Oszaleje przez te 10dni.. A ja mam mokro choc nie biore zadnych leków ...

reklama
Do góry