reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Ja stanik mam jeden,dokupie po porodzie bo nie wiem jak piersi urosna:) moja mala tez szaleje;) i dobrze bo ostatnio miala ciche dni i się balam..ja jak rodzilam mialam swoja koszule a pozniej do Cc mnie przebrali w jakas i pozniej zas w moja:)

reklama
Ja w domku po urodzinach mamy:) odpoczelam ,dosmialam sie:) syn byl 2godz na urodzinach a pozniej zawiozlam go do domu do tesciowej i wróciłam :) objadlam się i leze a mala zadowolna bo bryka:)

Ja na aliexpress zamawiałam staniki do karmienia :)
Nie chciałam przepłacać, bo nie wiem jak to będzie :)
Jeden mam z lumpeksu z firmy H&M mama za 1zł albo 2zł ( już nie pamiętam).

@MB91 ja ostatnio trochę więcej się ruszam niż miesiąc temu ale bez szaleństw(tak mi lekarz powiedział) i powiem szczerze że mój kręgosłup trochę lepiej bo tak jak ciągle leżałam bo też sobie miejsca nie mogłam znaleźć ale bardzo mi pomagała poduszka-banan bo mogę sobie ją dopasować jak mi wygodnie, tylko od kilku dni bardzo boli mnie lewy poldupek od kręgosłupa po udo i jak leżę to nie czuję ale tylko jak próbuje wstać to strasznie boli i jak chodzę to nie przechodzi.
A ciuszki śliczne, żeby maleństwa tak szybko nie rosły to by się kupowało i kupowało bez końca hehe
@Katerina1985 myślę ze jak do porodu to taka koszula bedzie ok, u nas dają szpitalne i za szalowe nie są
@Agunia93 ja biorę pampersy i chusteczki nawilżanie ew.smoczek a ubranka dopiero na wyjscie mój M przywiezie.
@MB91 teraz to ja już nie pamietam jakie podkłady kupowalam poszlam do apteki i pani dała mi te które najczęściej sprzedawała a później się okazało ze niepotrzebnie kupiłam bo szpital daje a w domu to używałam zwykłych podpasek tylko bardziej chłonnych.
@Blondynka1988 czyli możesz się spodziewać w każdej chwili bo dzidziuś ładnie już waży.

Ja narazie mam jeden stanik do karmienia jak dzidzia sie urodzi i zobaczę jak to się potoczy z karmieniem to wtedy dokupie tylko musze sie zorientować czy gdzieś w okolicy dostane coś w rozsądnej cenie bo zawsze lepiej przymierzyc niz na necie no i szybciej.

35+6 i synek waży 3083g :)
Jak jest u Was? :)
Wow spory

w57vdqk38htkkpep.png

reklama
@Gosika88 ja myślałam, że dotrwam do terminu :)
Jutro równe 36tc. Oby posiedział do kolejnej środy- nie będzie wcześniakiem, bo będzie 37tc.
Jeszcze mam wizyty w szkole rodzenia- plan porodu miałam pisać 12 kwietnia, tego samego dnia mam endokrynologa... Ajjj :p mam nadzieję, że się wstrzyma ;)
Do 2 maja ma czas :p

Do góry