reklama
klaslaw1987
Fanka BB :)
Oj pije ale słabsza i max 2 w ciągu dnia. Tylko rozpuszczalna ale po rannej od razu mnie mdli [emoji4]Dziewczyny a pijecie kawę?
Próbowałam odstawić ale to się skończyło mega bólem głowy .. Mam niskie ciśnienie J rano pije kawę z tego powodu. Ostatnio jakoś wchodzi mi ta kawa coraz gorzej .. Dziś wzięłam 2 lyki i więcej nie mogę bo mnie mdli jakiś taki pełny żołądek ..
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć kochane
Chciałam odpowiedzieć na wszystko ale bez szans.
Osobiście kawę kocham i żyć bez niej nie mogę ale samo mnie odrzuciło Wiec chwilowa przerwa kawowa. Poza tym dla słodkich mam - kawa mi podwyższała cukier Wiec uważajcie.
Gratuluje kolejnych dobrych wieści po wizytach i trzymam kciuki za kolejne.
Moja wizyta we wtorek i czekam jak na szpilach.
Co do badania na krzywa cukrowa to robiłam wielokrotnie i nigdy nie miałam zgody na popijanie woda w międzyczasie. Dobrze sprawdź jeszcze raz czy na pewno nie fałszuje wyniku.
Nie znoszę smaku glukozy i koniecznie weź cytrynę. Trzymam kciuki
Miłego dnia kobitki
Dzisiaj piątek!
Chciałam odpowiedzieć na wszystko ale bez szans.
Osobiście kawę kocham i żyć bez niej nie mogę ale samo mnie odrzuciło Wiec chwilowa przerwa kawowa. Poza tym dla słodkich mam - kawa mi podwyższała cukier Wiec uważajcie.
Gratuluje kolejnych dobrych wieści po wizytach i trzymam kciuki za kolejne.
Moja wizyta we wtorek i czekam jak na szpilach.
Co do badania na krzywa cukrowa to robiłam wielokrotnie i nigdy nie miałam zgody na popijanie woda w międzyczasie. Dobrze sprawdź jeszcze raz czy na pewno nie fałszuje wyniku.
Nie znoszę smaku glukozy i koniecznie weź cytrynę. Trzymam kciuki
Miłego dnia kobitki
Dzisiaj piątek!
w którym tygodniu i dniu jesteś?
A teraz widać zdjęcie? Niestety serduszka nie było jeszcze widać ale gin mówił ze wszystko wygląda dobrze. Mam się oszczędzać i wrócić za 2 tygodnie 5 października.
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
KasiaRo
Fanka BB :)
Ja nie pije kawy, tak sobie postanowiłam że jak zajdę to odstawie oczywiście mam bardzo duża ochote.
przerzuciłam się na herbatki owocowe
Ja tez nie pije, jakos nie mam ochoty. Poprzednio wypilam moze ze 3 kawy przez te 8 miesiecy swiadomej ciazy
A co do picia to i wtedy i juz teraz mnie mega suszy i pije duzo wiecej niz zwykle, poprzednio nawet 4,5l samej wody mineralnej na dobe...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Dziękuję, utwierdziłyście mnie w przekonaniu, że poczekam do tego października
Mysle, ze chodzilo o to, ze moga po nim wystapic krwawienia.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
tak, dokładnie o to mi chodziło i wiem, że nie zagrażają ciąży, ale zagrażają mojemu spokojowiAle to nie są krwawienia zagrażające ciąży w jakikolwiek sposób.
ja mam dokładnie tak samo niestety - od daaaawna byłam na mocnych prochach przeciwmigrenowych, których w ciąży oczywiście nie można. Szczęśliwie od kiedy się dowiedziałam to nie dopadła mnie jeszcze migrena, ale jestem też wrażliwa na zmiany pogody, jesienią zawsze umieram, więc wolę wypić 1 kawę dziennie, żeby podtrzymać ciśnienie odpowiednie.Ja też pije słabą kawę, rozpuszczalna bo naturalnej nie lubię
Czasem dopadają mnie migreny właśnie związane że spadkiem ciśnienia .. Dlatego wolałabym nie odstawiac ..