reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Ja też pije słabą kawę, rozpuszczalna bo naturalnej nie lubię :-D
Czasem dopadają mnie migreny właśnie związane że spadkiem ciśnienia .. Dlatego wolałabym nie odstawiac ..

reklama
Dziewczyny a pijecie kawę?
Próbowałam odstawić ale to się skończyło mega bólem głowy .. Mam niskie ciśnienie J rano pije kawę z tego powodu. Ostatnio jakoś wchodzi mi ta kawa coraz gorzej .. Dziś wzięłam 2 lyki i więcej nie mogę bo mnie mdli jakiś taki pełny żołądek ..
Oj pije ale słabsza i max 2 w ciągu dnia. Tylko rozpuszczalna ale po rannej od razu mnie mdli [emoji4]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć kochane

Chciałam odpowiedzieć na wszystko ale bez szans.
Osobiście kawę kocham i żyć bez niej nie mogę ale samo mnie odrzuciło Wiec chwilowa przerwa kawowa. Poza tym dla słodkich mam - kawa mi podwyższała cukier Wiec uważajcie.

Gratuluje kolejnych dobrych wieści po wizytach i trzymam kciuki za kolejne.

Moja wizyta we wtorek i czekam jak na szpilach.

Co do badania na krzywa cukrowa to robiłam wielokrotnie i nigdy nie miałam zgody na popijanie woda w międzyczasie. Dobrze sprawdź jeszcze raz czy na pewno nie fałszuje wyniku.
Nie znoszę smaku glukozy i koniecznie weź cytrynę. Trzymam kciuki

Miłego dnia kobitki

Dzisiaj piątek!

Mi tez zadnej wody nie pozwolili pic przy badaniu krzywej, ani dodac cytryne, ani nic takiego;(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Ja nie pije kawy, tak sobie postanowiłam że jak zajdę to odstawie :) oczywiście mam bardzo duża ochote.
przerzuciłam się na herbatki owocowe :)

Ja krzywa cukrowa miałam raz robiona bo ginowi nie spodobał się mój cukier (robiłam badania przed rozpoczęciem starań ) .. Przeplacilam to straszną migrena....

1506016517-aaaaaa.jpeg

A teraz widać zdjęcie? Niestety serduszka nie było jeszcze widać ale gin mówił ze wszystko wygląda dobrze. Mam się oszczędzać i wrócić za 2 tygodnie 5 października.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
w którym tygodniu i dniu jesteś?

Ja nie pije kawy, tak sobie postanowiłam że jak zajdę to odstawie :) oczywiście mam bardzo duża ochote.
przerzuciłam się na herbatki owocowe :)

Ja tez nie pije, jakos nie mam ochoty. Poprzednio wypilam moze ze 3 kawy przez te 8 miesiecy swiadomej ciazy;)
A co do picia to i wtedy i juz teraz mnie mega suszy i pije duzo wiecej niz zwykle, poprzednio nawet 4,5l samej wody mineralnej na dobe...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziękuję, utwierdziłyście mnie w przekonaniu, że poczekam do tego października :)

Mysle, ze chodzilo o to, ze moga po nim wystapic krwawienia.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale to nie są krwawienia zagrażające ciąży w jakikolwiek sposób.
tak, dokładnie o to mi chodziło :) i wiem, że nie zagrażają ciąży, ale zagrażają mojemu spokojowi ;)
Ja też pije słabą kawę, rozpuszczalna bo naturalnej nie lubię :-D
Czasem dopadają mnie migreny właśnie związane że spadkiem ciśnienia .. Dlatego wolałabym nie odstawiac ..
ja mam dokładnie tak samo niestety - od daaaawna byłam na mocnych prochach przeciwmigrenowych, których w ciąży oczywiście nie można. Szczęśliwie od kiedy się dowiedziałam to nie dopadła mnie jeszcze migrena, ale jestem też wrażliwa na zmiany pogody, jesienią zawsze umieram, więc wolę wypić 1 kawę dziennie, żeby podtrzymać ciśnienie odpowiednie.

Do góry