Brzuszkowa
Fanka BB :)
Wiecie co ... Tak jak czytam to na serio wszystko jest sprawą indywidualną ... Nasze opinie są bardzo skrajne ... Ja np cewnika (zakładania i ściągania) wcale nie czułam nawet nie pamiętam kiedy to było robione bo wogole mnie to nie obeszło ... Za to badanie wód płodowych ... Rety ... Chciałabym żeby to nie było konieczne tym razem :/ ból niesamowity i taka znieczulica personelu ... Ech ... Ja rodziłam o 3rano więc do 10 do odwiedzin po prostu spalam a było mi tak zimno że nie mogłam wytrzymać i aż dreszczy dostałam pomimo 3 koców ... (Faktycznie nie można podnosić głowy przez ten czas i się zastosowałam więc bólu głowy nie było) pionizacja jeszcze w ten sam dzień chyba po 12h od cc ... Bolało tzn tak ciągnęło brzuch ale do zniesienia ... Później przeciwbólowe domięśniowo Ketonal (sam zastrzyk tak bolesny że poprosiłam mamę o Ketonal w tabletkach żeby mnie już nie kłuli) no i z dnia na dzień coraz lepiej ... Przy wypisie na piechotę z synkiem wracałam do domu i na 4pietro po schodach ... Nie było źle ... A po 2ch tygodniach czułam sie jakbym nigdy nie rodziła.
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Do pozazdroszczenia Ja długo dochodziłam do siebie po cc... Mam nadzieję, że tym razem będzie lepiej. Jeszcze tydzień.temu mała miała ułożenie.miednicowe a to już 31 tc..