Katerina1985
Fanka BB :)
Co kupujecie do apteczki dla noworodka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na gorączkę paracetamol w czopkach, sól fizioligiczna, woda morska, gaziki jałowe do przemywania oczu, ocenisept do pępuszka i patyczki do uszu, termometr do dupki bo też nie jestem zwolenniczką elektronicznych są nie miarodajne. Jedyne co to są wygodne, ale jak temperatura podejdzie do 38,5 wahasz się jaka jest prawidłowa i panikujesz. Jedyny termometr jaki mi by odpowiadał to taki jaki miała babka jak byłyśmy z małą w szpitalu miała z firmy bauern taki na podczerwień i niewielka była różnica w dupce a na czole tym termometrem bo testowaliśmy każda z nas miała inny ale one kilka lat temu były bardzo drogie, muszę teraz sprawdzić cenę tylko że modelu nie pamiętam.Co kupujecie do apteczki dla noworodka?
Zmiana czasu jest po jutrze
Najgorzej bedzie dzieci przestawic... Moja ledwo sie wygrajfa na 9 do przedszkola xD
Napisane na LG-M320 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja strasznie wolno sie szykuje. Sniadanie potrafi jesc godzine, taka z niej gadula. Ciagle musze powtarzac po 50 razy zeby jadla... Ja to nie wiem jak ja szykowac bede z niemowlakiem xDJakoś dacie rady. My już o 7.00 wstajemy, by się umyć, ubrać, zjeść śniadanko i by ma 8.00 wyrobić się na autobus. No ale wieczorem już o 20.00 jest w lozkur: bajka, modlitwa i spanie . W najbliższym czasie chyba będę Amelke wozić autem, bo mie mam zamiaru jej męczyć obelgami ze strony jednego chłopca, pogadam z jego rodzicami i może po świętach zaś spróbujemy z autobusem... To będziemy mieć trochę wiecej czasu rano Ale będzie musiała iść wcześniej spać, by nie było problemów ze wstawaniem - też 20, ale po nowemu
Ja kupuję:Co kupujecie do apteczki dla noworodka?