Czytałam, że nawet kilkanaście godzin na dobęMoj maluszek duzo teraz spi za sie martwilam taki spokojny ale czytalam ze w tych tygodniach dziecko malo sie rusza
reklama
szczesliwa66
Fanka BB :)
Jeszcze miesiac do cesarki a tak mi sie teraz ciagnie ze masakra wczesniej jakos ten czas szybciej lecial
szczesliwa66
A dlaczego zaraz martwe?Bolał mnie brzuch wiec od razu pojechałam do szpitala i oczywiście mnie zostawili pod kroplówka z magnezem. Lekarz tylko nastraszył mojego M i moja mama ze jeszcze 3 godziny i urodzilabym martwe dziecko ... co jak powiedziała moja gin ze to nie mogłobyc prawda bo szyjka była w porządku i nie było rozwarcia i to nie był ból jak na okres a bardziej jak ból żołądka jak bym coś zjadła ... po godzinie odkąd byłam w szpitalu wszystko przeszło ale i tak musiałam leżeć do 3 stycznia :/
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jetkaa
Nie ma karty ciazy nie ma nic.. Jedynym badaniem jej bylo usg. Gin się nie interesował bo jak byla na usg to byla prywatnie i chciała tylko sprawdzic plec i tyle.. To gin stwierdzil plec i tyle... Rozmawiam z nia tlumacze vo i jak ale ile zapamieta i tyle.. Nie bede tez w nia wmuszac ksiazki bo ja nie wiem czy chce sie interesowac ciaza czy co.. Skoro 17tygodni sie nie interesowala to teeaz nie wiem czy cos zmienie.. Staram sie jej pokazywac badnia wyniki i wogole nawet pokoj dla malej..moze poczuje instynkt i zmieni się.. Mowieze nawet witaminy niech moje je.. Szkoda mi dziecka... A na nia jestem zla.. Ale jej pomoge tak jak moge. A robic za nia no nie bede nic napewno...
Ja w grudniu też tydzień w szpitalu, też mąż usłyszał, że mamy się przygotować na stratę ciąży. Trafiłam z dużymi obrzękami dłoni i stóp. Z racji mojej trombofilii leczyli mnie na zakrzepicę, tymczasem okazało się, że przyjmuję zbyt duże dawki progesteronu...Bolał mnie brzuch wiec od razu pojechałam do szpitala i oczywiście mnie zostawili pod kroplówka z magnezem. Lekarz tylko nastraszył mojego M i moja mama ze jeszcze 3 godziny i urodzilabym martwe dziecko ... co jak powiedziała moja gin ze to nie mogłobyc prawda bo szyjka była w porządku i nie było rozwarcia i to nie był ból jak na okres a bardziej jak ból żołądka jak bym coś zjadła ... po godzinie odkąd byłam w szpitalu wszystko przeszło ale i tak musiałam leżeć do 3 stycznia :/
sredec1982
Mnie też nikt nigdy nie przepuscil w kolejce A piłkę mam od 4 miesiąca. Każdy się odwraca i udaje że nie widzi. Ostatnio na poczcie ponad 20 min czekałam w kolejce,nawet poszłam usiąść bo mi było ciężko i nikt nic nie powiedział.w sklepach też nikt nie puszcza ani ekspedientki nie proszą. Wg mnie to totalna znieczulica. A że mnie głupio się prosić to czasem po 2x muszę stać w kolejce.A nie puszczaja Cie przodem? Ja przez pierwsze miesiące mialam taki maly brzuszek ze nikt nie zauwazal ale tak od 7 miesiaca widav taka pileczke i naprawdę widze z reguly wielka zyczliwosc ludzi, w sklepie, piekarni, po prostu mnie zazwyczaj przepuszczaja. Jest wtedy latwiej ale na pewno naroznych ludzi sie trafia. Ja sobie wcześniej nie zdawalam sprawy jak ciezko jest w ciazy i juz zawsze bede ustepowac takim kobietom
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
No ok, ale dziecko ma też ojca tak? Jemu nie możesz przepowiedzieć do rozumu? Mamie ojca dziecka? Żeby oni nią trochę potrząsnęli?Nie ma karty ciazy nie ma nic.. Jedynym badaniem jej bylo usg. Gin się nie interesował bo jak byla na usg to byla prywatnie i chciała tylko sprawdzic plec i tyle.. To gin stwierdzil plec i tyle... Rozmawiam z nia tlumacze vo i jak ale ile zapamieta i tyle.. Nie bede tez w nia wmuszac ksiazki bo ja nie wiem czy chce sie interesowac ciaza czy co.. Skoro 17tygodni sie nie interesowala to teeaz nie wiem czy cos zmienie.. Staram sie jej pokazywac badnia wyniki i wogole nawet pokoj dla malej..moze poczuje instynkt i zmieni się.. Mowieze nawet witaminy niech moje je.. Szkoda mi dziecka... A na nia jestem zla.. Ale jej pomoge tak jak moge. A robic za nia no nie bede nic napewno...
Jetkaa
No tak ale on 1 dziecko i myslal ze jest ok dopiero ja ich uswiadomilam co i jak.. A tesciowa ma w dupie tylko obgadywac i mieszac w związku:\ a z jej mama nie utrzymyja kontakt.. Więc dopiero odemnie się dowiedzili wszystkiego.gadalam z nim i z nia więc moze bedzie teraz ok .. Ona ma sie pilnować i ogarnąć do konca ciazy.. Moze zrozumiała dzis po wizycie u gina . mam nadzieje. Bo tez ja opieprzylNo ok, ale dziecko ma też ojca tak? Jemu nie możesz przepowiedzieć do rozumu? Mamie ojca dziecka? Żeby oni nią trochę potrząsnęli?
Angela3aa
A dlaczego zaraz martwe?
Dobre pytanie prawda ? Najlepsze w tym ze mi o tym nie powiedział tylko mojemu M który mało nie zemdlał ... dopiero on mi o tym powiedział ...
reklama
Angela3aa
No tak ale on 1 dziecko i myslal ze jest ok dopiero ja ich uswiadomilam co i jak.. A tesciowa ma w dupie tylko obgadywac i mieszac w związku:\ a z jej mama nie utrzymyja kontakt.. Więc dopiero odemnie się dowiedzili wszystkiego.gadalam z nim i z nia więc moze bedzie teraz ok .. Ona ma sie pilnować i ogarnąć do konca ciazy.. Moze zrozumiała dzis po wizycie u gina . mam nadzieje. Bo tez ja opieprzyl
Byłyście już na wizycie ? I jak maluszek? Mimo nie przyjmowania witamin itp mam nadzieje ze ok ?