Cieszę się, że wizyty udane
ja idę na trzecie prenatalne w poniedziałek, lekarz w porządku, sprzęt również, ale obsługa do bani. Nie dość, że potrafią dzwonić i przestawiać godziny wizyt bez wcześniejszej konsultacji, drogo, to jeszcze dopiero teraz, przypadkiem dowiedziałam się, że można za darmo mieć płytkę cd z badania, tylko trzeba powiedzieć na początku lekarzowi, nikt mnie o tym nie poinformował, szczerze to zrobilo mi się bardzo przykro
zwłaszcza że malutka ostatnio nie chciała się ładnie pokazać i nie mam żadnych zdjęć. Jakbym wiedziała jak to będzie wyglądało, poszukalabym innego miejsca. Idę tam tylko dlatego, ponieważ ostatnio lekarz widział hyperechogenne serduszko, lepiej żeby ten sam skontrolowal, czy plamka zniknęła czy nie.
Niektóre już w kwietniu będą tulic swoje maleństwa, brzmi to kosmiecznie, to już nie długo
Co do majtek, też jestem za siateczkowymi, kiedy potrzeba, zawsze można przeprać.
Mam problem z wózkiem, nie mogę się zdecydować , zaczął podobać mi się anex sport, ale troszkę szkoda mi pieniążków, no i tak sobie czekam
ciekawe czy zdecyduje się przed porodem, czy już po
Zazdroszczę wam tych mebelków, możecie już wszystko układać, ja musze czekać aż mąż zrobi w szafie dodatkowe półki, na razie wszystko jest luzem, strach otwierać, wszystko się wysypuje. Zajęłam się szyciem dla małej, zrobiłam pokrowce na przewijak, idzie szybciutko , dokupie materiałów i jeszcze chciałam uczyć pościel, kilka pieluszek z ceratką, przewijak podręczny, coś się dzieje
lepsza pogoda, słonko świeci, aż chce się żyć, a jaka u Was pogoda ?