reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Mpj maly w przedszkolu:) zaraz biore się za przekladnie ciuszkow do szafy..takze dzis czeka mnie trochę pracy:)
U nas juz cieplej niz wczoraj sloneczko grzeje:)
Aaa mam dzis takiego lenia:\\

reklama
Ja dostałam synka na drugi dzień tzn o 3rano urodziłam, koło 10-12 przyszedł mąż w odwiedziny to przywieźli maluszka ale ja nie mogłam podniesc głowy więc tylko mogłam patrzeć na dzidziusia, a koło 18-19 dostałam dziecko na rece, na noc zabrali a od następnego dnia już miałam go cały czas ze sobą.

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję. Jestem mamą ośmiorga dzieci w wieku 2 do18 lat -siedem dziewczynek i jeden chłopak. Teraz spodziewamy się ósmej gwiazdeczki. Może będę mogła Wam w czymś doradzić

Hej wszystkim[emoji846]

Oszaleje ... od wczoraj wieczora mała rusza się znacznie mniej [emoji34] Sprzedała mi póki co dwa porządne kopniaki rano i to wszystko. Ehhh... i ja już się zamartwiam [emoji849]

@agatenka2018 dzień dobry [emoji4] I gratuluje pokaźnej gromadki [emoji39]

U nas pięknie - śniegu dużo i słoneczko, zaraz biorę się za porządki w szafach. Muszę znowu ciuchy swoje przeorganizować .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry