reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Z tymi pomiarami na USG to jest różnie. Mi ostatnio ginekolog tłumaczył, że to od wątroby i metabolizmu zależy czy coś- nie wiem czy dobrze to zapamiętałam :p
Na jednej wizycie miałam 3 pomiary- najpierw 2299g, później 1952g a za trzecim razem 2092g.
Kazał przyjąć średnio 2000g :)

reklama
Agentka ja nie będę dodatkowych płynów stosować. Mówią że im mniej chemii na początku tym lepiej ;)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bede prac w vizir'ze i tyle pieknie odplamia, biale rzeczy staja sie biale itp.. Teraz nie bede sie bawic w pranie ciuszkow w razy bez senu jak dziecko nie bedzie alergikiem to zostanę przy vizir i lenor:)

Hej ja tez po wizycie jest wszystko ok z malym wazy 2100g czyli tak jak ma byc a nie jak pisalam wczesniej tamten pomiar byl zly bo do dupy sprzet:)
Ale jest super nastepna wizyta 13 marca a 19 kwiecien CC czyli jeszcze poltora miesiaca:-) :) juz nie moge sie doczekac

Hej ja tez po wizycie jest wszystko ok z malym wazy 2100g czyli tak jak ma byc a nie jak pisalam wczesniej tamten pomiar byl zly bo do dupy sprzet:)
Ale jest super nastepna wizyta 13 marca a 19 kwiecien CC czyli jeszcze poltora miesiaca:-) :) juz nie moge sie doczekac
Czyli chyba będziesz pierwsza z nas wszystkich :) i będziemy zazdrościć, że Ty już po :)

3jgxskjosc311c31.png

reklama
Szczesliwa66, Mono super ze po wizytach wszystko ok, bardzo sie ciesze fajnie slyszec ze malenstwa rosną i to teraz tak szybko, no i rozwiązanie tym samym coraz blizej nas:)
Szczęsliwa66 dobrze ze wszystko wyjasnione i jest tak jak powinno byc, swoja droga nie bardzo wierzylam w pierszy pomiar, czyli ile wczesniej od daty om masz ustalona cc,?

Do góry