Jetkaa
Fanka BB :)
Wlasnie u mas se ferie teraz, ale dzis musimy byc i mu pokazac. Tlumacze mu ciagle ze pojdzie do przedszkola do cioci itp jak narazie jest ok ale pewnie jak w poniedziałek go zostawimy to bedzie ryk. Mam nadzieje tez ze nie beda mi robic jakis obiekcji bongo chce dac tylko 3/4razy w tygodniu i na 4/5h i nic wiecej. Chyba ze on będzie chcial to oki. Boje sie ze ja pekne i nede ryczec z nim .. :\ widze ze mu sie nudzi wlasnie bo jednak juz mi ciezko jest sie z nim wyglupiac, czy brykac.Jetkaa dla mnie początek żłobka to był horror [emoji33] a teraz pomimo tego że jestem w domu to i tak młody chodzi bo w domu on się szybko nudzi a do żłobka na kilka godzin chodzi z uśmiechem na ustach ... I nie chce wracać [emoji13]
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Link do: Brzuszkowa wlasnie dlatego tez chce zeby chodzil, zebym nauczyla się do dwójki dzieci .jego dam teraz nauczyc sie a pozniej mala się urodzi i będzie ok. A wiem ze bylo by gorzej jak mala by sie urodzila i dalibysmy go do przedszkola bo czul by sie odrzucony:\ a teraz to idealny moment