kamilaasami
Fanka BB :)
U nas malutko płaciliśmy na pewno nie więcej niż 80zl zarówno sesja brzuszkowa jak i bożonarodzeniowa synka.
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas w szpitalu to potępiają i zgadzam się z nimi rączki są po to aby dziecko poznawało świat, dotyk jest bardzo ważny a to że gdzieś lekko się zadrapie nic nie zaszkodzi bo u nas też nie obcina się paznokci pierwszych, same odlatują bo są cieniutkie.Hej dziewczyny, ja póki co 2kg na plusie ale zaczynałam z niezbyt małą wagą..
Mam pytanko, czy kupujecie do szpitala rękawiczki niedrapki? Często są w listach wyprawkowych ale jak powiedziałam mojej mamie to mnie wyśmiała że co to za wymysły...
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom