reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Matko co za wizyta skierowanie do diabetologa, do kardiologa i jeszcze stwierdzil ze na polowkowym chyba sie pani doktor pomylila bo on miedzy nogami chyba nic nie widzi....i jeszcze w poradni diabetologicznnej baba mnie dzis nie zarejestrowala bo ona pacjentow rejestruje do godz 15 a ja przyszlam o 15:05 i znowu jutro musze sie prosic teściową zeby z Zuza zostala [emoji36][emoji36][emoji36][emoji36]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dołączam do forum .;-)

Na kiedy macie termin ?ile waży wasz dzidziuś o jak zmieniła się Wasza waga od początku ciąży ? A może ktoś ma problem z tarczyca w ciąży ?

U mnie termin to połowa maja/ dzidziuś ok 1 kg, a moja waga +5 kg(przed ciążą niecałe 50 kg przy wzroście ok.160 cm ). Walczę też teraz z tarczyca. Mam dość niski przyrost wagi.

Pozdrawiam:-)
Hej;)
Moj maluch pewnie teraz bedzie mial ok 1800g
czeka mnie cesarka kolo 20 kwietnia obecnie 31tc
jesli chodzi o wage to 10 kg na plusie czyli razem 60kg

Witam nową mamuśkę!
U mnie termin 28.05, waga dziecka nie znana bo mój lekarz waży tylko co którąś wizytę. Ostatnio na połówkowym. Przytyłam 0kg dopiero dobiłam do wagi z przed ciąży ale miałam ok 10kg nadwagi po pierwszej ciąży więc nie wiem jak to traktować. Z tarczycą nie mam i na szczęście nie miałam.

Z tą wagą maluszka bierzcie na dwa razy bo tak naprawdę są to dane zbliżone i znam przypadki że nawet o 1kg były pomyłki.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Witam nową mamuśkę!
U mnie termin 28.05, waga dziecka nie znana bo mój lekarz waży tylko co którąś wizytę. Ostatnio na połówkowym. Przytyłam 0kg dopiero dobiłam do wagi z przed ciąży ale miałam ok 10kg nadwagi po pierwszej ciąży więc nie wiem jak to traktować. Z tarczycą nie mam i na szczęście nie miałam.

Z tą wagą maluszka bierzcie na dwa razy bo tak naprawdę są to dane zbliżone i znam przypadki że nawet o 1kg były pomyłki.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Zobaczymy jak to będzie :-) jak się czujesz ? Druga ciąża przebiega podobnie do pierwszej ?

Link do: MamaLeona?
Witam:)) ja mam termin na 22.05:) mala waży 761g +/-111g w 26t3d :) ja jestem 4/5kg na + :) ale na poczatku troche spadla mi waga bo 4tyg wymiotowalam:\ i tez mam problem z tarczyca biore letorx 150mg codzinnie, i wizyta co 5/6tyg :)

reklama
Ja mam termin na 20.05 z Om, Mała tydzień temu ważyła 908g. U mnie 6 kg na plusie, ale bez wymiotów przez całą ciąże...i nie żałuję sobie jedzenia

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry