reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Jetka To ze za trzy tygodnie kontrola to chyba nie ze naciagnac chce tylko, pod koniec co nie ktorzy juz co 2,3 tyg ustLaja wizyty, ja w poprzedniejj ciazy juz od 7 mies.mialam najpierw co trzy potem co dwa, teraz juz chyba mam ostatnia wizyte co miesiaci juz bedzie czrsciej, a masz moze kogos z kim moglabys to skonsultowac, no szkoda zebys sie zamartwiala nie potrzebnie, to w ktorym tygodniu teraz jestes?

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale ja bylam u innego gin bo mój nie robi usg 4d teraz bylismy prywatnie i on stwierdzil ze dzidzia ma maly brzuszek... A ponoc dziewczynki sa mniejsze od chlopcow. Teraz jestem26t3d .. Strasznie sie denerwuje.. A wizytę mam u swojego za 2 tyg więc mu pokaże te badania..

reklama
20180216_194326-1.jpg

Załączniki

• 20180216_194326-1.jpg
    20180216_194326-1.jpg
    557,6 KB · Wyświetleń: 582
Niby brzuszek rosnie pozniej główka i inne części ciala.. A nie wszystko jednoczesnie rosnie...

Jetkaaa ja pamiętam że Kasia miała duuuzo rozbieżności między głowa a brzuszkiem. Tylko nie pamiętam co było większe. Urodziła się zdrowa. Przypomnij mi jutro to poszukam badań i dokładnie ci napisze. Wiem że między głowa a brzuszkiem miałam nawet 2 tyg różnicy w rozmiarze.

Śliczna córeczka :) Będziesz widzieć, że wszystko będzie ok. Ciałko sie jeszcze kształtuje. U mnie gin zaś stwierdził, że moja córeczka ma trochę większy brzuszek... Ważne, że jest zdrowa. Chyba, że chciałabyś się upewnić, to idź raz do całkiem innego gina. Niech wyrazi swoją opinię. Powiem szczerze, że nie korzystam z gin z NFZ, a chodzę tylko prywatnie...

Tak jeszcze myślę że caltha chyba pisała mądrze niedawno że wystarczy że np dziecko będzie miało pełny albo pusty pęcherz i już inaczej brzuszek będzie wyglądał. Także spokojnie.

Ja tez dziś po wizycie. Wszystko bez zmian , czyli dalej się oszczędzać, odpoczywać, leki tak jak bylo nadal brac... no i datkowe badania z powodu powiększonej okolicy wątroby i bólu w tych miejscach... Młoda sporawa 1.70kg
20180216_172154.jpg
20180216_172404.jpg
20180216_172311.jpg

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 20180216_172154.jpg
    20180216_172154.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 785
  • 20180216_172404.jpg
    20180216_172404.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 787
  • 20180216_172311.jpg
    20180216_172311.jpg
    43,3 KB · Wyświetleń: 817
tysia123 to jak bys mogla to daj jutro znac, co bylo mniejsze :\ troszke mnie uspokoilas bo ten gin nawet nie powiedzial ze moze byc tak ze dzidzia siusiu zrobila... Wrr.. Za 2 tyg mam wizyte u swojego i zobaczymy... Mam nadzieje ze wszystko ok bo zamiast sie cieszyć to jesteśmy zdenerwowani..i mala jeszcze obrócila sie ..

Brzuszkowa właśnie to usg4d bylo prywatnie... A tak to chodze na NFZ i moj gin na NFZ jest naprawde dobrym gin w Zakopanem ;) i moze tak powiedział ten gin zeby przyjść znowu prywatnie .. Bo nic nie wytłumaczyl nam czym moze byc to spowodowane ani nic.. Tylko ze brzuszwk jest maly.. Juz wiecej Wy mi podpowiedzialyscie:)

reklama
tysia123 to jak bys mogla to daj jutro znac, co bylo mniejsze :\ troszke mnie uspokoilas bo ten gin nawet nie powiedzial ze moze byc tak ze dzidzia siusiu zrobila... Wrr.. Za 2 tyg mam wizyte u swojego i zobaczymy... Mam nadzieje ze wszystko ok bo zamiast sie cieszyć to jesteśmy zdenerwowani..i mala jeszcze obrócila sie ..

Brzuszkowa właśnie to usg4d bylo prywatnie... A tak to chodze na NFZ i moj gin na NFZ jest naprawde dobrym gin w Zakopanem ;) i moze tak powiedział ten gin zeby przyjść znowu prywatnie .. Bo nic nie wytłumaczyl nam czym moze byc to spowodowane ani nic.. Tylko ze brzuszwk jest maly.. Juz wiecej Wy mi podpowiedzialyscie:)
Spokojnie, ale bardzo prawidłowo że chce kontrolować, bo może to nic a może być hipotrofia

Do góry