reklama
aniolek678
Zaangażowana w BB
o super dziękuje za informacje
Zdecyduje się chyba na ten katarek Plus i można go podłączyć do odkurzacza i dobrze wyciąga z noska prawda ?
I wodę morską też zamówię w sprayu
A co stosować na przemywanie do oczu jak ropieją, sól fizjologiczną ?
Zdecyduje się chyba na ten katarek Plus i można go podłączyć do odkurzacza i dobrze wyciąga z noska prawda ?
I wodę morską też zamówię w sprayu
A co stosować na przemywanie do oczu jak ropieją, sól fizjologiczną ?
Angela3aa
Fanka BB :)
Hej dziewczyny dzisiaj byłam na spacerku i zaszłam do pepco i kupiłam pare ciuszków bo były w przecenie od 2.50zl w przyszłym tygodniu mam wizytę i to będzie już 29 tydzień już bliżej niż dalej tak czytam ze znacie wagę swojego dziecka a ja ostatni raz słyszałam o tym na połówkowym i to u innego gin bo moja nie ma takiego super sprzętu, myślicie ze nie każdy sprzęt ma odczyt wagi dziecka czy po prostu powinnam zapytać ??
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
kamilaasami
Angela wagę dziecka gin "odczytuje" z kilku pomiarów w tym długości kości udowej, główki itd, więc musisz zapytać skoro sam ci nie mowi. Mój też do tego się nie kwapi i też wiem ostatni pomiar z połówkowego. Zawsze zapominam podpytać [emoji39]
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
aniolek678
Zaangażowana w BB
Przeglądam sobie stronę z rożkami czy któraś z Was miała może usztywniany rożek z matą kokosową czy lepiej kupić zwykły miękki bez żadnych udziwnień ?
Witam dziewczyny
@kamilaasami Alicja bardzo ładne imię i pasuje do Dominika. Nie wiem jak u was ale u nas ostatnio bardzo popularne zaczęło się robić
@aniolek678 my od początku uzywamy wody morskiej w sprayu tylko dla niemowlaków to są łagodniejsze. Ja pierwszy raz niewiedzialam co i jak i kupiłam gruszkę ale użyliśmy może z dwa razy teraz zastanawiam się właśnie nad jakimś aspiratorem.
@Angela3aa może spytaj lekarza o wagę dziecka może lekarz z tych co nie mówią i trzeba dopytywać u mnie sam lekarz opowiada co widzi z usg.
@kamilaasami Alicja bardzo ładne imię i pasuje do Dominika. Nie wiem jak u was ale u nas ostatnio bardzo popularne zaczęło się robić
@aniolek678 my od początku uzywamy wody morskiej w sprayu tylko dla niemowlaków to są łagodniejsze. Ja pierwszy raz niewiedzialam co i jak i kupiłam gruszkę ale użyliśmy może z dwa razy teraz zastanawiam się właśnie nad jakimś aspiratorem.
@Angela3aa może spytaj lekarza o wagę dziecka może lekarz z tych co nie mówią i trzeba dopytywać u mnie sam lekarz opowiada co widzi z usg.
caltha
U nas do nosa katarek i sól w spreju, do oczu fizjologiczna w ampułkach i na start gaziki jałowe. Rożków itp nie miałam- nie umiem dziecka przez tyle szmat trzymać, a moja tez nie lubiła być skrępowana- nie było otulaczy, rożków, becików, śpiworów
Co do wagi to jw określa się na podstawie kilku pomiarów i to wylicza program. Mój gin w jednym gabinecie miał stary sprzęt ale liczył. Także spytaj lub popatrz na wydruk USG, powinno tam być. No chyba, że nie mierzy głowy, brzucha, kości udowej
Co do wagi to jw określa się na podstawie kilku pomiarów i to wylicza program. Mój gin w jednym gabinecie miał stary sprzęt ale liczył. Także spytaj lub popatrz na wydruk USG, powinno tam być. No chyba, że nie mierzy głowy, brzucha, kości udowej
Katherine zs
@aniolek678 jak ropieja oczka, to trzeba iść do lekarza. U nas niepotrzebnie przemywalam oczka jakimiś specyfikami i tak nie pomogło, dopiero wymaz z oczka stwierdził bakterie, po antybiotyku przeszło. Do codziennej pielęgnacji sól fizjologiczna.
reklama
Katherine zs
Ale miałam ostatnio incydent, obudziłam się w nocy, bardzo kręcilo mi się w głowie, chciało mi się wymiotowac, na lewym boku myślałam że zaraz zwrócę, na prawym zaczęły mi cierpnac dłonie. Gdyby do tego dziecko się nie ruszalo, wpadlabym w panikę, ale mała jak zwykle się wiercila, po jakimś czasie zasnelam. Co to mogło być?