reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Ja byłam na badaniach prenatalnych u innego ginekologa (profesora)- z polecenia mojej ginekolog.
Drugi raz poszłam do kogoś innego na USG 4D, bo moja ginekolog takiego nie robi ;)

reklama
Dziewczyny jak wygląda trzecie badanie prenatalne? Polega na tym samym co pierwsze i drugie czy ma jakiś inny przebieg?

3jgxskjosc311c31.png

A my właśnie wracamy z Wielkopolski do Gdyni. Tragiczne warunki na drodze - co jakiś czas popaduje marznące coś [emoji21]

Ale ogólnie powiem Wam, że spędziłam mega fajny weekend z rodziną i przyjaciółmi. Podjęliśmy decyzje, że kupimy kołysko-łóżeczko, ale @Jetkaa i tak zazdroszczę Tobie kołyski góralskiej - o ile dostałaś taką jak myśle to serio zazdraszczam[emoji3]

Ja mam 26 tc zaczęty od wczoraj - w następny poniedziałek (12.02) mam najbliższą wizytę - taką standardową. Więc 3 prenatalne wypadnie mi pewnie ok 10-12 marca, a wtedy bd 31tc.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U mnie caly dzien goscie, imieninowo, dopiero teraz odetchne..
Szczesliwa66 w jakim szpitalu zamierzasz rodzic i jakiego masz lekarza prowadzacego bo podobne termin, niedaleko mieszkamy moze spotkamy sie po srodku na porodowce?Tak mnie cos dzis tknelo:)

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie caly dzien goscie, imieninowo, dopiero teraz odetchne..
Szczesliwa66 w jakim szpitalu zamierzasz rodzic i jakiego masz lekarza prowadzacego bo podobne termin, niedaleko mieszkamy moze spotkamy sie po srodku na porodowce?Tak mnie cos dzis tknelo:)

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Na szopena w rzeszowie

reklama
Do góry