reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Dzień dobry:)
@agrekaa Witaj:) Ja chodzę do jednego ginekologa i jest to mój lekarz od 13lat więc mam do niego zaufanie. Jak się ma dobrego i zaufanego lekarza to nie widzę sensu chodzić gdzie indziej;)
@kamilaasami i jak dałaś rade? u nas 2h się siedzi po glukozie:baffled:

reklama
Dzień dobry. U nas pięknie - śnieg leży i czasami przebija się słoneczko [emoji4]

Ja jutro pojadę na glukozę w końcu ... muszę to zrobić do najbliższego poniedziałku bo mam wizytę[emoji5] Już nie mogę się doczekać kiedy zobaczę moją kruszynkę.

@Jetkaa Twoja kołyska na pewno jest przepiękna [emoji39] Ja już też mam wybrany model praktycznie - ale zobaczymy czy do momentu zamówienia czasem się nie rozmyślę [emoji4]

Mojej małej dostarczyłam właśnie dawkę witamin - pomarańcze [emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ale się cieszę, dostałam wczoraj cała reklamówkę ubrań ciążowych i to po dziewczynie, która zawsze miała dobry gust więc hehe [emoji14] gdybym miała to wszystko kupić to wydalanym chyba majatek, a tak mam gratis super ciuchy :)

3jgxskjosc311c31.png

Bleee nie pamiętam bym tak przeżywała ta glukozę w poprzedniej ciąży ... Strasznie się czuje ... Idę spać ... Norm nie znam a wyniki zobaczę dopiero u ginka 28lutego

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny, co do ostatniej dyskusji na temat szczepionek, widzialyscie te wszystkie artykuły które dzisiaj się pojawiają? Link do: Wadliwe szczepionki: setki pacjentów dostało wadliwą szczepionkę

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, nawet sprawdzałam czy moje dziecko nie było nimi szczepione bo gdzieś na Facebooku udostępniono listy tych szczepionek, na szczęście nie. Tak naprawdę teraz w radiu podali że dużo jest nie jasności i nie wiadomo jaka jest tego skala. Kurczę ciągle coś kiedyś było że w jednej przychodni podawali wodę zamiast szczepionki. Ach..

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry