reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

A my właśnie wracamy z Wielkopolski do Gdyni. Tragiczne warunki na drodze - co jakiś czas popaduje marznące coś [emoji21]

Ale ogólnie powiem Wam, że spędziłam mega fajny weekend z rodziną i przyjaciółmi. Podjęliśmy decyzje, że kupimy kołysko-łóżeczko, ale @Jetkaa i tak zazdroszczę Tobie kołyski góralskiej - o ile dostałaś taką jak myśle to serio zazdraszczam[emoji3]

Ja mam 26 tc zaczęty od wczoraj - w następny poniedziałek (12.02) mam najbliższą wizytę - taką standardową. Więc 3 prenatalne wypadnie mi pewnie ok 10-12 marca, a wtedy bd 31tc.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Piekna drewniana kolyska, z goralskimi ozdobami:)

reklama
Ooo to sie chyba nie spotkamy, ja na Rycerskiej albo Profamilia

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To ci wspolczuje straszne opinie na temat tych szpitali do profamili bym jeszcze z wielkim zastanowieniem pojechala ale rycerska masakra takm gronkowca roznosza i dzieci z tym do szpitala wracaja.

Hey, trzymajcie kciuki - jestem na krzywej cukrowej [emoji13] i faktycznie u nas jest 3h czekania a nie dwie 7-10 pierwsze pobranie na wejściu, drugie po godzinie a trzecie po kolejnych dwóch [emoji19]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Hey, trzymajcie kciuki - jestem na krzywej cukrowej [emoji13] i faktycznie u nas jest 3h czekania a nie dwie 7-10 pierwsze pobranie na wejściu, drugie po godzinie a trzecie po kolejnych dwóch [emoji19]

Współczuję, na szczęście badanie robi się tylko raz :)

Pierwszy raz słyszę żeby trzecie pobranie było 2 godziny po drugim.... Tak to bym nigdy cukrzycy nie miała.

To ci wspolczuje straszne opinie na temat tych szpitali do profamili bym jeszcze z wielkim zastanowieniem pojechala ale rycerska masakra takm gronkowca roznosza i dzieci z tym do szpitala wracaja.
Teraz mozliwe w ciagu 5 lat mialam tam 3 zabiegi operacyjne i nie bylo zle, a przede wszystkim personel super, nigdzie sie nie spotkalam z takim podekjsciem do pacjenta. Teraz zobzlaczymy...

Teraz mozliwe w ciagu 5 lat mialam tam 3 zabiegi operacyjne i nie bylo zle, a przede wszystkim personel super, nigdzie sie nie spotkalam z takim podejsciem do pacjenta. Teraz zobaczymy...

reklama
Tysia ja się nie znam ... Idę tak jak mi każą [emoji13] za chwilę idę na ostatnie kłucie

Do góry