Blondynka1988
Fanka BB :)
Ja będę szczepiła tylko obowiązkowymi szczepieniami.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj, jeśli z ciążą jest wszystko ok i masz zaufanie do swojego ginekologa, to szkoda czasu i pieniędzy, i zamieszaniaWitam wszystkich serdecznie
Jest to moja pierwsza ciąża i jestem kompletnie zielona w tym temacie :-) Chciałabym spytać czy jesteście pod opieką jednego ginekologa czy może czasami korzystacie z obiektywnego spojrzenia jakiegoś innego...Moja ciąża przebiega prawidłowo i ginekolog bardzo miła ale zastanawiam się czy nie wybrać się gdzieś na sprawdzenie - może będzie lepszy sprzęt itp ...
Ja mam gin na NFZ i jest super prowadzil mi moja 1 ciaze i teraz tez ten sam. I tez mialam takie obiekcje jak Ty i poszlam do innego i niepotrzebnie bo wprowadzil mnie w błąd co do plci chociaz ma lepszy snieg...Witam wszystkich serdecznie
Jest to moja pierwsza ciąża i jestem kompletnie zielona w tym temacie :-) Chciałabym spytać czy jesteście pod opieką jednego ginekologa czy może czasami korzystacie z obiektywnego spojrzenia jakiegoś innego...Moja ciąża przebiega prawidłowo i ginekolog bardzo miła ale zastanawiam się czy nie wybrać się gdzieś na sprawdzenie - może będzie lepszy sprzęt itp ...
Ja troszke odpoczelam wstalam i pojechalam do taty w odwiedziny zrobil moja ulubiona zapiekanke z ziemniakow i kiełbasy i sera mmm spotkalam się u taty z mama moja (rozstali się rok temu)Jak tam minął wam dzień ?