reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Brak mi słów 6 tydz.5dzień lub 7tydzień 4dzień. (Zależy w jakiej płaszczyźnie...) i , litości, p.doktor zobaczyła tam coś drugiego, mniejszego. To nie krwiak ani miesniak... brak mi słów! !!
Nie chce Cie straszyć ale u mnie tez widzial gin jakis cień na usg. Najpierw zastanawial sie czu to nie ciąża blizniacza ale trzy tyg później okazało se ze to byl krwiak. Dostalam strasznego krwotoku a na szpital zawiozla mnie karetka.... jak masz możliwości to idz do innego lekarza....

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie chce Cie straszyć ale u mnie tez widzial gin jakis cień na usg. Najpierw zastanawial sie czu to nie ciąża blizniacza ale trzy tyg później okazało se ze to byl krwiak. Dostalam strasznego krwotoku a na szpital zawiozla mnie karetka.... jak masz możliwości to idz do innego lekarza....

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
A krwiaki czym groza?Jak sie to skonczylo u Ciebie?
Lekarz musi miec dobry sprzet by go zobaczyc?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry