reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Podobno dzieci po cc są na wejściu trochę ładniejsze bo główkę mają okrągła a nie takie jajo po przejściach :D trzeba wyciągać plusy z sytuacji wydawało by się beznadziejnych. :)

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Potwierdzam, Hanka nie wyglądała na "stożkogłową" :tak::tak:

A na nogach będziesz równie szybko jak po sn... Koleżanka po naturalnym porodzie nie mogła siedzieć, bo bolała ją "rozklapiocha" a ja siedziałam, no nie ma reguły...

reklama
Wielka prośba o pomoc !!
Witam, jestem studentką logopedii na Uniwersytecie Gdańskim, piszę pracę licencjacką pt.: stan wiedzy przyszłych rodziców na temat profilaktyki logopedycznej w pierwszym roku życia dziecka. Proszę o pomoc przyszłe mamy, a także przyszłych tatusiów i wypełnienie krótkiej ankiety w tym temacie potrzebnej do napisania powyższej pracy. Byłabym bardzo wdzięczna za poświęcenie 5 minut.

Link do ankiety --> Link do: Stan wiedzy przyszłych rodziców na temat profilaktyki logopedycznej w pierwszym roku życia dziecka

P.S. Chętnie odpowiem później na pytania, jeśli ktoś byłby zainteresowany, w jakiejś prywatnej wiadomości lub po zakończeniu moich badań.
Z góry dziękuję :)

U mnie też dzis nie po mojej myśli poszło, jak Wam dziewuszki....dzwonilam do poloznej i mówi ze jest nowa dyrekcja w szpitalu i chcą znieść aby położna przyjeżdżała jak niema duzuru...mam dzwonić na początku marca jaka decyzja Dyrekcji jest. ..aż sie wystraszylam porodu...:D

Ja już po wizycie. Synek waży 1535 g 28 cm długi,ogółem wszystko dobrze-łożysko,szyjka w normie tylko mały jest jeszcze ułożony miednicowo do 36 tygodnia powinien się obrócić ale jeszcze ma czas. Mam dużo odpoczywać ;) nie mam znów żadnego zdjęcia z usg bo nie chce pokazać buźki ten mój syn, za to pupe i nogi mam już obejrzane z każdej strony ;)

Myszkax33, to gratulacje udanej wizyty i ze wszystko oki, Twój synek tez już duży. Który masz tydzień?
Moja Mała w piątek była już obrócona główką w dół ale jeszcze do 36 tygodnia może zmienić pozycję parę razy.

Mamy 30 tydzień. Lekarz też mi powiedział żebym się nie martwila bo nawet po 36 tygodniu może się obrócić i często tak się zdarza szczególnie w kolejnych ciazach ;)

reklama
Do góry