reklama
U
użytkownik 160
Gość
Ja też mam, w teczce, a teczka w segregatorze z opisem mojego imienia. Jednak jest to u nas mega problem- przeczytać nazwę...Ja moje wszystkie wyniki mam w teczce mysle ze dla meza to nie problem je zabrac. Ile tygodni przed pakujecie sie do szpitala??
Malutka466
Fanka BB :)
Koło 35 tygodnia myślę, że się spakuje.Ja moje wszystkie wyniki mam w teczce mysle ze dla meza to nie problem je zabrac. Ile tygodni przed pakujecie sie do szpitala??
Maui, oj tak, to może być problem. Mój mąż dał ratownikowi nie tę teczkę co trzeba ostatnio. I ratownik mi coś czyta w karetce, a ja w szoku skąd on to ma... Ja mówię do neigo: zła teczka!! Po powrocie ze szpitala przełożyłam wszystko do innej i podpisałam ładnie.
Wioleta93
Mój M. też niezbyt się interesuje. Ale tak samo jak któraś z was pisała powiedziałam mu ostatnio że jedna z dziewczyn w 30 urodziła i widziałam że go to kopnęło. Także my już wyprawy domykamy, w sumie brakuje mi tylko pampersow i materaca do łóżeczka.
Malutka466
Wioleta nam brakuje łóżeczko, materac do kołyski, pościeli nie mam żadnej, pampersy. i ogólnie ogarnięcia pokoju dla Maluszka.
Dzisiaj zamówiłam z allegro koszule dla mnie i parę rzeczy dla Kuby oraz na gemini kilka rzeczy domówiłam sobie.
Dzisiaj zamówiłam z allegro koszule dla mnie i parę rzeczy dla Kuby oraz na gemini kilka rzeczy domówiłam sobie.
Wioleta93
A no i dobrze, że przypomniałaś bo też nie mam koszul dla mnie. Zobaczę co przyjedzie w paczkach z Polski i mam nadzieję, że już koniec wydawania kasy.
O jaaaaa laski
Serio????
Oni są z Marsa
Ja w szufladzie poukładałam ciuszki a na nich kartki z rozmiarami bo jakby M miał mi coś do szpitala podrzucić albo dziecię było nie 56 tylko 62 to żeby znalazł
Nawet z nim o tym nie rozmawiałam
W ostateczności jak się zamota wyślę go do tesco po paczkę śpiochów albo bodziaków -wypierze, wysuszy, wyprasuje i gotowe -jakoś nie mam spiny
On jedynie powiedział gdzie mają stać spakowane torby do szpitala bo on w ferworze walki tam będzie szukał no i że od 27.04 nie pracuje tylko czeka na córkę.
No ale fakt, że tydzień jechał na szmacie od rana do nocy ogarniając gniazdo jak miałam wene -gotuje, pomaga, jest kochany
Ja zrobiłam listę "ostatków" -same pierdoły no i dziś usiadłam i myślę -na co mi pościel???? Przy córce używałam jak miała kilka miesięcy -najpierw spała w rożku, później takim specjalnym.śpiworku do spania -więc skreśliłam pościel
Tuż przed porodem kupię staniki do karmienia -mam 3 ale jakieś takie niewygodne nie wiem...
No i czekamy ale mam cykora
Serio????
Oni są z Marsa
Ja w szufladzie poukładałam ciuszki a na nich kartki z rozmiarami bo jakby M miał mi coś do szpitala podrzucić albo dziecię było nie 56 tylko 62 to żeby znalazł
Nawet z nim o tym nie rozmawiałam
W ostateczności jak się zamota wyślę go do tesco po paczkę śpiochów albo bodziaków -wypierze, wysuszy, wyprasuje i gotowe -jakoś nie mam spiny
On jedynie powiedział gdzie mają stać spakowane torby do szpitala bo on w ferworze walki tam będzie szukał no i że od 27.04 nie pracuje tylko czeka na córkę.
No ale fakt, że tydzień jechał na szmacie od rana do nocy ogarniając gniazdo jak miałam wene -gotuje, pomaga, jest kochany
Ja zrobiłam listę "ostatków" -same pierdoły no i dziś usiadłam i myślę -na co mi pościel???? Przy córce używałam jak miała kilka miesięcy -najpierw spała w rożku, później takim specjalnym.śpiworku do spania -więc skreśliłam pościel
Tuż przed porodem kupię staniki do karmienia -mam 3 ale jakieś takie niewygodne nie wiem...
No i czekamy ale mam cykora
Pyszczek28
Boliwia w 37 tc ale malutki 1800 gram.
Maui nie wiem o co chodzi z facetami ale mój ma to samo. Leży cos przed nim a on pyta gdzie to jest?
Plucik ja jestem od 2 tygodni spakowana do szpitala
Dziewczyny w pierwszej ciąży w 33 tc wylądowałam na patologii ciąży to mój się nagle ogarnął „ranyboskieolaboga” i zaczął działać z pokoikiem młodego
Maui nie wiem o co chodzi z facetami ale mój ma to samo. Leży cos przed nim a on pyta gdzie to jest?
Plucik ja jestem od 2 tygodni spakowana do szpitala
Dziewczyny w pierwszej ciąży w 33 tc wylądowałam na patologii ciąży to mój się nagle ogarnął „ranyboskieolaboga” i zaczął działać z pokoikiem młodego
reklama
kameleonleon
A ja dzis dzwoniłam do mojej przychodni i zapytałam położną o wizyty w czasie ciąży to sie dowiedziałam, że oni tego nie praktykuja i ma pewno w całym mieście nigdzie...wiedzą , że wyszła taka ustawa, że od 28 tyg można ale tego nie robią. Po porodzie dopiero od 4 do 9 wizyt.
Mój wziął sie za pokoik sam, lóżeczko stoi i dziś komodę skręca... ale ja byļam 7 tyg w szpitalu i sie boi.
Aaa posiew w końcu jałowy! Huraaa
Mój wziął sie za pokoik sam, lóżeczko stoi i dziś komodę skręca... ale ja byļam 7 tyg w szpitalu i sie boi.
Aaa posiew w końcu jałowy! Huraaa
Ostatnia edycja: