Malutka466
Fanka BB :)
Czyli mój mąż nie odbiega od standardów
Wczoraj pokazuje mu wzory pieluch, jakieś 40 rodzai. A on: "Ale mały wybór... "
Wczoraj pokazuje mu wzory pieluch, jakieś 40 rodzai. A on: "Ale mały wybór... "
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja już mu mówię: a co byś zrobił, gdybym nagle trafiłam do szpitala i została tam do porodu? Albo: "a co byś zrobił, jakbym koło 30 tygodnia zaczeła rodzić?"Malutka ja mojego wzięłam terrorem gdy wybił 30tc mowię mu "a wiesz, ze ostatnio czytałam ze jedna dziewczyna urodziła w 31tc?" "A który my teraz jesteśmy?" "No... 30." "To już? O k@€@(&(!" I sie zabrał. Porobił jakieś listy, notatki... I zaplanował, że pod koniec miesiąca wnosi meble dzis zrobiliśmy tez mini zakupy dla małej, wiec wziął sie chłopak Aaa i najważniejsze, zapowiedział ze gadał z kolega i ze ten mu nagadał, ze po 30tc już woził torbę do szpitala i ja swoją tez mam już spakować. Zeby była. Wiec muszę zaplanować co pakuje i spakować.