Dziewczyny temat rzeka jesli chodzi o szczepienia, mozna bardzo dlugo dyskutowac. Aytyzm jest stosunkowo rzadkim powiklaniem, ale rowniez sa udokumentowane przypadku, jest znacznie wiecej innych powiklam neurologicznych itd ale odchodzac od kwestii czy szczepienia sa dobre czy zle powinien byc przede wszystkim wybor w tej kwestii, czego w Polsce brakuje a wrecz robi sie coraz gorzej w tym temacie ( no ale tego rozwijac nie bede teraz :-) ). Podobnie jak doroslych nikt nie zmusza do szczepien ( pomimo ze obecnie sa np najwiekszym rezerwuarem krztuscca i malo ktory dorosly odnawia szczepienia z dziecinstwa)- tak samo powinno byc w przypadku dzieci - zwlaszcza dzieci.
reklama
U
użytkownik 160
Gość
Niesia nie strasz, ale przyznam że też słyszałam że te pierwsze tygodnie po porodzie, to nie jest czas kwitnienia matek... Weźcie pod uwagę, że mam już 37 lat i niestety przewagę siwych włosów, bez regularnej farby wyglądam tragicznie
To nie kwestia włosów tylko uwarunkowań genetycznych. Ja mam więcej lat i nie mam siwych, ale moja przyjaciółka brunetka miała siwe już na 30-tkę; są farby, nie ma stresa
GosiaLew
Fanka BB :)
Poczytałam tylko ten wątek póki co
Jak komuś coś wcisnełam negatywnego to przepraszam, potem sprawdzę. Ale wiem, że często przez przypadek. No ale czasem można się dowiedzieć kto nas podczytuje. Póki co forum jest ogólnodostępne i każdy może.
GosiaS35 ja mam mniej lat i włosów siwych sporo - po moim tatusia w genach dostałam jak i cukrzycę.
Szczepienia temat rzeka, za i przeciw. Przerabiałam to już z synem 5 lat temu. Znam osoby, które szczepie na wszystko i znam osoby, które nie szczepią wcale.
Jak komuś coś wcisnełam negatywnego to przepraszam, potem sprawdzę. Ale wiem, że często przez przypadek. No ale czasem można się dowiedzieć kto nas podczytuje. Póki co forum jest ogólnodostępne i każdy może.
GosiaS35 ja mam mniej lat i włosów siwych sporo - po moim tatusia w genach dostałam jak i cukrzycę.
Szczepienia temat rzeka, za i przeciw. Przerabiałam to już z synem 5 lat temu. Znam osoby, które szczepie na wszystko i znam osoby, które nie szczepią wcale.
madzia0903
Dziewczyny co do szczepień przesyłam linka poleciła mi go położna by poczytac. Link do: Szczepienia kontra choroby » Szczepienia.
Co do wystawiania opini mi tez się zdarzyło z góry przepraszam ale mój Tel sie wiesza i czasem cos wcisnę
Co do wystawiania opini mi tez się zdarzyło z góry przepraszam ale mój Tel sie wiesza i czasem cos wcisnę
madzia0903
Jak.sie cofa negatywne opinie ??
kameleonleon
Kliknij na swoj nick, potem oceny dane, i sprawdz, jak klikniesz na temet w poscie to Cie przeniesie do strony na ktorej jest post, pod nim jest zaznaczona ocena i opcja cofnij ocene.
madzia0903
Ok cofnęłam wszystkie zle oceny
Ok cofnęłam wszystkie zle oceny
Dzięki mam czyste konto (żeby nie było... śmieszą mnie te "punkty")
reklama