reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Basi :* tak zrobię, jak tylko mi tu powyciągają wszystko, bo mamuśka pochowała. Ale grzanki mam :D wczoraj mama robiła akurat.
Mam Islę na gardło, *spam* syrop i póki co musi starczyć.

reklama
Walcz dziewczyno! Mnie coś rozkładało, dwa dni okraszone czosnkiem i miodem i jest lepiej. Mam nadzieje, że nie wróci. I że wiosna wreszcie zawita :)

Wiosna w lesie już była ;/ ale wszystko na nowo zamarzło, przynajmniej u nas :( jak byłam na spacerze w niedzielę to widać było pąki, ale niestety zimno je dopadło.

Będe walczyć, dopiero co brałam antybiotyk, więc może jednak nic mnie złapie.

Ja miałam zapalenie oskrzeli w piątek byłam u lekarza a wczoraj byłam z córką bo od niedzieli mi gorączkowala 39 5 :/ i dopiero dziś trochę lepiej zobaczymy co będzie jutro. Lekarz powiedział ze mała załapala wirusa. Juz leżę w łóżku i idę spać. Spokojnej i przespanej nocy życzę wszystkim :*

Kiedys już polecałam choruszkom SAMBUCOL - Link do: Syrop na grypę i przeziębienie Sambucol wyciąg z bzu czarnego- działa na wirusy i blokuje ich wnikanie do komórek jak wykazały badania izraelskie;
potwierdzam skuteczność, a to lek roślinny, bezpieczny
Koszt ok 35 zł taki mocniejszy (forte czy strong) ale warto!
Poza tym wit D3. Kiedyś zapytałam kuzynkę lekarkę, jak to jest, że codziennie tylu chorych przyjmuje i nie choruje, a ona własnie że to D3 bierze i wysypiać się trzeba. wszystko.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Maui, jest coś leczniczego w czarnym bzie bez dwóch zdań. Mój teść zawsze zbiera z polnych roślin dzikorosnących i i robi z tego soki, nalewki i syropy. Ja już w tej ciąży byłam dwa razy chora i syrop z czarnego bzu stawiał mnie na nogi. Plus imbir, cytryna i miód.

reklama
Do góry