Zalogowałam się na kompie, z tego co rozumuje to nikogo nie "skrzywdziłam" negatywną oceną Mam dzisiaj nicmisieniechceday Tak siedzę, posnuję się trochę po domu, znowu siedzę... trochę się porozciągam... siedzę ale jest lepiej niż wczoraj bo nastrój dopisuje zrobiłam rozeznanie w chusteczkach i pieluszkach... Coś się w takim razie rusza do przodu Jutro wskakuje mi 3 z przodu. To już naprawdę ostatnia prosta! Dalej nie mogę uwierzyć
reklama
Evelina89
Fanka BB :)
Jejku ja tez mam dzis fatalny dzionek, czuje sie jakbym nie wiem co dzis zrobila A tak naprawde bylam dzis tylko na kontroli i ostatecznie wybrac wozek.
Wizyta - ekspresowa, ale lecimy dalej, lekarz zapewnia, ze oszczednym trybem dotrwamy
No i gwaratuje mi szybki porod, zobaczymy jak ta bedzie
Wozek. Miala zapasc decyzja ktory bebetto, a powrocil jeszcze anex.. No i dalej walka z wyborem trwa..
OMG Wymyslili jakies beznadziejne oceny, ktore zazwyczaj w tej negatywnej odslonie wpadaja przypadkowo i powoduja zament :/
Wizyta - ekspresowa, ale lecimy dalej, lekarz zapewnia, ze oszczednym trybem dotrwamy
No i gwaratuje mi szybki porod, zobaczymy jak ta bedzie
Wozek. Miala zapasc decyzja ktory bebetto, a powrocil jeszcze anex.. No i dalej walka z wyborem trwa..
OMG Wymyslili jakies beznadziejne oceny, ktore zazwyczaj w tej negatywnej odslonie wpadaja przypadkowo i powoduja zament :/
Tirli
Hej dziewczyny widzę ze dalam jakies negatywne opinie niestety jak przewijam ekran na telefonie to pewnie sie wcisnelo jak tylko będę jutro w domu to na kompie wszystko cofne bo na telefonie to jakos mi nie wychodzi wszystkich pokrzywdzonych przepraszam.
Co do szczepień to obie córki szczepiłam według kalendarza i trzecie dziecko tez zamierzam.
Mam przykład wśród znajomych dwie siostry jedna syna szczepila na wszystko co się da i dziecko jest zdrowe, druga nie szczepila wcale bo to syf i autyzm wywołuje a dziecko i tak ma autyzm.
Każdy robi według własnej opinii.
Co do szczepień to obie córki szczepiłam według kalendarza i trzecie dziecko tez zamierzam.
Mam przykład wśród znajomych dwie siostry jedna syna szczepila na wszystko co się da i dziecko jest zdrowe, druga nie szczepila wcale bo to syf i autyzm wywołuje a dziecko i tak ma autyzm.
Każdy robi według własnej opinii.
madzia0903
No właśnie ponoc te 5w1 sa niebezpieczne...
Ja tez dzis leze w łóżku i co chwila jakiś cukiereczek a duoka rośnie po ciąży odrazu odchudzanko i ćwiczonka na wakacje trzeba dojść do ładu
Ja tez dzis leze w łóżku i co chwila jakiś cukiereczek a duoka rośnie po ciąży odrazu odchudzanko i ćwiczonka na wakacje trzeba dojść do ładu
U
użytkownik 160
Gość
No właśnie ponoc te 5w1 sa niebezpieczne...
Właśnie, te skonsolidowane , co to rodzice chcą dziecku kłucia zaoszczędzić ponoć najbardziej jak już mówią znajomi lekarze; szczepię tylko na to co konieczne, żadnych gryp czy pneumokoków. Wyjątkiem jest szczepionka na Haemophilus influenzae - bakterię sianą w przedszkolach i żłobkach- polecam to szczepienie, dzieciak nie choruje jak pół przedszkola
Malutka466
Ja niestety czuję, że i mnie coś rozkłada jestem zła. W gardle mnie drapać zaczyna, jak coś dojdzie jeszcze to ewakuuje się od rodziców, żeby ich nie pozarażać.
Może dam radę, oby.
Może dam radę, oby.
reklama