reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
U mnie paznokcie w lepszej kondycji niż przed ciążą, włosy zawsze miałam grube i szybko rosły, teraz też nie narzekam. Usta mi pękają bardzo...

Kurcze, znowu jakiś babiszon ocenił mój wpis o kocyku jako niezbyt mądry...:D
I Kameleon, że mam literówki w poście. Ktoś tu jest gramma nazi czy polonista? :p

Moje paznokcie jescze ujdą, ale włosy to od 20 tc wypadaja jak szalone i sa matowe.. na dodatek chyba z nerwow pojawiły mi sie pierwsze pojedyncze siwe wlosy:baffled:

U mnie paznokcie w lepszej kondycji niż przed ciążą, włosy zawsze miałam grube i szybko rosły, teraz też nie narzekam. Usta mi pękają bardzo...

Kurcze, znowu jakiś babiszon ocenił mój wpis o kocyku jako niezbyt mądry...:D
I Kameleon, że mam literówki w poście. Ktoś tu jest gramma nazi czy polonista? :p
Ja też dostałam dzisiaj o literówki :) wysłałam pw do osoby, która mi to dała.

Ja zjadłam obiad, idę się ogarnąć, bo za 40 minut mam autobus.Jak zwykle na ostatnią chwilę się szykuję. Cała ja. A najlepsze jest to, że w gardle mnie coś drapie ;/ mam nadzieję, że mnie nie zarazili domownicy, bo się wkurzę i to nieźle.

Ania Beata kurde jak siedzę na kompie i proboje sprawdzić kto mi dał ocenę negativ itp to nie mogę ? Widze ze mam np od 5 osob na czerwono oceny ale nie mogę sprawdzić od kogo. Czy ja jestem taka tepa hah:D

Ewa, możesz to sprawdzić na dwa sposoby:
1 - w powiadomieniach po prawej stronie na górze widać, kto udziela się w wątkach, które odwiedzasz i jak ocenia Twoje wpisy

2- pod postem masz listę ocen, wystarczy kliknąć w napis "Lista" i tam się wyświetla.
Załączam screeny.

Załączniki

• Zrzut ekranu 2016-02-23 o 15.29.19.png
    Zrzut ekranu 2016-02-23 o 15.29.19.png
    55 KB · Wyświetleń: 59
  • Zrzut ekranu 2016-02-23 o 15.29.43.png
    Zrzut ekranu 2016-02-23 o 15.29.43.png
    51,7 KB · Wyświetleń: 68
Optymistki z tym wypięknieniem :D Ja słyszałam, że w okresie karmienia to się dopiero zdrowie i uroda sypie! Wczoraj rozmawiałam z koleżanką, której synek w marcu kończy rok i właśnie odstawia go od piersi. I co? Przed ciążą i całą ciążę zęby piękne. Teraz jest już po 3 kanałowych, a to jeszcze nie koniec. Zepsuła się jej większość zębów. I tak jak w ciąży uniknęła anemii tak przy karmieniu anemia i to duża.
Jedyne co to włosy jej się poprawiły i schudła, jest dużo zgrabniejsza niż przed ciążą.
Chudnąć chętnie schudnę, ale zęby wolałabym mieć oszczędzone :D

A co do urody w ciąży to u mnie bez szału - w końcu noszę córkę :D
Ludzie chwalą, ale ja jakoś pięknie się nie czuję. Paznokcie wzmocniły mi się od kiedy nakładam hybrydy. Rosną jak szalone. Ciekawe co będzie jak ściągnę.
Włosy wypadały mi tak samo w ciąży jak i przed. Pomógł szampon Neril. Polecam. Można go kupić chyba tylko na Allegro, bo z Polski go wycofali. W Niemczech jest dostępny i stamtąd mi go wysyłają.

Ostatnia edycja:
Ewa, możesz to sprawdzić na dwa sposoby:
1 - w powiadomieniach po prawej stronie na górze widać, kto udziela się w wątkach, które odwiedzasz i jak ocenia Twoje wpisy

2- pod postem masz listę ocen, wystarczy kliknąć w napis "Lista" i tam się wyświetla.
Załączam screeny.
Dziękuję :) jednak trzeba mi wytłumaczyć jak prostej dziewczynie i wkleić zdjęcia to wtedy zrozumiem :) ha ha :D

reklama
Optymistki z tym wypięknieniem :D Ja słyszałam, że w okresie karmienia to się dopiero zdrowie i uroda sypie! Wczoraj rozmawiałam z koleżanką, której synek w marcu kończy rok i właśnie odstawia go od piersi. I co? Przed ciążą i całą ciążę zęby piękne. Teraz jest już po 3 kanałowych, a to jeszcze nie koniec. Zepsuła się jej większość zębów. I tak jak w ciąży uniknęła anemii tak przy karmieniu anemia i to duża.
Jedyne co to włosy jej się poprawiły i schudła, jest dużo zgrabniejsza niż przed ciążą.
Chudnąć chętnie schudnę, ale zęby wolałabym mieć oszczędzone :D
Ja o zęby się najbardziej boję , zawsze ładne zdrowe zero problemów teraz mi się sypnely tragicznie a co to będzie jak będę karmić ? Pff wole nie myśleć wiec jedno ze jak tylko urodze czekają mnie kanalowki :) i to parę :/

Do góry