reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Ania Beata ja też dostałam jakiegoś negatywa za literówki, czytam i czytam ale literówek tam nie znalazłam. Nie chce mi się szukać, kto mi go dał, ale widziałam po wpisach, że co jak co, ale dziewczyna polonistką to raczej nie jest:wink:
Niesia nie strasz, ale przyznam że też słyszałam że te pierwsze tygodnie po porodzie, to nie jest czas kwitnienia matek... Weźcie pod uwagę, że mam już 37 lat i niestety przewagę siwych włosów, bez regularnej farby wyglądam tragicznie:szok:

reklama
O zębach nic nie mówcie, też się o nie martwię. Byłam w listopadzie i wszystko było ok, mam zamiar iść w marcu znów na kontrolę i po porodzie na pewno.
Jestem boska, źle spojrzałam na rozkład jazdy. Autobus mam za 10 minut a nie za 20, hahaha. Brawo ja :)

Ja te swoje wpisy też czytam po kilka razy i szukałam literówek i nie widzę nic. Może się nie znam :(

Niesia_88 to nas pocieszylas ;) najwyżej zrobimy plastikowe :D bedzie dobrze, nie ma co panikować. Chociaz zeby swoje lubię, ale każdy dentysta mi mówi, ze z racji słabych kości za długo nimi nie poświece:D co do sylwetki to tkwię w przekonaniu, że skoro po pierwszej ciazy zrzuciłam nadwyżkę w ilości +20 w trzy miesiące to teraz nawet karmiąc uda mi sie moze w dłuższym czasie ale zrzucić. Amen!

Tez mam za literówki i czytałam kilka razy co jest źle :p czasem jak się szybko pisze to coś tam się może nie zgadzać ale bez przesady :D może jacyś poloniści są wśród nas :) ale te oceny są od osób które w ogóle się nie udzielają .
Niezbyt mądre tez mam parę :D no cóż trudno :) płakać z tego powodu nie będę :)

Anna_Beata jak to ja to przepraszam bo nie celowo, pisze z telefonu i czasem mi się coś powciska pewnie niechcący. Dodatkowo moje posty mają takie literowki , że jakbym mogla komuś cokolwiek wytykć? Jak to cofnąć? Jak zobaczyć czy komuś jeszcze czegoś nie wcisnęłam?

Ja tam się tymi literówkami nie przejmuję:) Wiem, że czasem robię, bo jak piszę z telefonu, to z reguły piszę bez polskich znaków, bo mi się nie chcę bawić. Mnie bardziej rażą błędy ortograficzne, ale stwierdziłam, że to nie jest forum polonistyczne i się czepiać nie będę:p
Nawet mam jakiegoś negatywa, w sumie to nie wiem, za co - właśnie od Ciebie kameleon. Ale ja nawet wcześniej tego wszystkiego nie sprawdzałam, bo mnie to jakoś nie rusza, teraz zerknęłam, jak zaczęłyście o tym pisać.

Dziewczyny te oceny np literówki to na pewno przez przypadek. W telefonach dotykowych są one umieszczone akurat przy suwaku ekranu i pewnie wciśnięte niechcący. Też tak kilka razy zrobiłam ale od razu cofnelam ocenę :)

U mnie na tel to ja tylko kciuka mogę dać nie widzę tu innych opcji - lub znowu jestem takim nieogarem ze nie widzę :D
Who can help me :) ?

Spoko, jak przez przypadek, nic nie szkodzi. Ja staram się pisać dobrze, z szacunku nawet dla odbiorcy, żeby mu było wygodnie i zrozumiale czytać.

Bardziej mnie wkurza jak ktoś nie jest z nami tu, wchodzi na nasze wątki i ocenia błahy post o kocyku jako niezbyt mądry. W dodatku od dziewczyny, która tu na forum (sprawdziłam) wypowiada się przeciw szczepieniom. Ot, ironia. :D

reklama
Ja tam się tymi literówkami nie przejmuję:) Wiem, że czasem robię, bo jak piszę z telefonu, to z reguły piszę bez polskich znaków, bo mi się nie chcę bawić. Mnie bardziej rażą błędy ortograficzne, ale stwierdziłam, że to nie jest forum polonistyczne i się czepiać nie będę:p
Nawet mam jakiegoś negatywa, w sumie to nie wiem, za co - właśnie od Ciebie kameleon. Ale ja nawet wcześniej tego wszystkiego nie sprawdzałam, bo mnie to jakoś nie rusza, teraz zerknęłam, jak zaczęłyście o tym pisać.

Kaylla rowniez ta sama sytuacja. Przepraszam, nie wiedziałam, bedę na to teraz zwracać uwagę. ... musze chyba jednak tableta uzywać....

Do góry