reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Ja się spakowalam i do rodziców przyjechałam. Mąż i teściowie chorzy, więc uznałam, że pora na ewakuację. Posiedze kilka dni u mamy. Przynajmniej mam bliżej do miasta niż z mojej wioski ;)

Ja też lubię czasem do mojej mamy skoczyć na nockę bo jak PST jest blisko to cały Poznań jest Twój :D ale teraz to ma remont generalny podłóg, ścian i drzwi + wymiana wszystkich mebli więc nie ma tam dla mnie miejsca ;)

reklama
Moja córka dziś w nocy postanowiła zrobić sobie "małą zabawę biegową"
To było coś strasznego:-D a tak się nam dobrze spało do niedawna -dogadywałyśmy się...
Ale już wiem jakie ma ułożenie w moim brzuchu -mniej więcej takie jak człowiek witruwiański da Vinciego:confused2:

Dziewczyny jesteśmy już w coraz bezpieczniejszym okresie. Też się martwię czasem ale każdy dzień to plus dla naszych maluchów.

itucha, to nadal za Poznaniem, ale bliżej jednak :)
Siedzę z bratem w domu, na 17 pojadę do SR, czas zleci. A w domu teściowie i mąż mają się kurować. Inaczej nie wrócę do domu. Bo smarkają, kaszlą, gardła ich bolą i gorączki mają. A jak ja zachoruje, to tak łatwo nie pójdzie wyleczenie.

Ja robie obiad bo maz przyjdzie za troche z pracy to dzien znow przeleci:/ a tak to lezalam i ogladalam tv xd leze poki moge :) ł chociaz tak lezac to mowie ze moze w koncu ciuszki bym sobie obejrzala bo w koncu trzeba sie zabrac za robienie dla malenstwa polki:D niby do maja daleko i jeszcze mam czas ale pamietam jeszcze jak patrzalam na test a tu mamy prawie koniec lutego :D czyli juz nie tak daleko

itucha, to nadal za Poznaniem, ale bliżej jednak :)
Siedzę z bratem w domu, na 17 pojadę do SR, czas zleci. A w domu teściowie i mąż mają się kurować. Inaczej nie wrócę do domu. Bo smarkają, kaszlą, gardła ich bolą i gorączki mają. A jak ja zachoruje, to tak łatwo nie pójdzie wyleczenie.

To i tak dobrze, że jak na razie Cię nie złapało. I masz rację, że się wyprowadziłaś. Przy aktualnie panującej wszędzie grypie lepiej unikać wszelkiego niebezpieczeństwa.

Właśnie zamówiłam łóżeczko i komodę dla Mai:D

My tez nie chodzimy do szkoly rodzenia, nie z wyboru ale ze wzgledu na szyjke. Wczoraj na youtube sobie ogladalismy szkole rodzenia - pielegnacje maluszka , sa tez internetowe szkoly rodzenia.

Dziewczyny jak wasze wlosy paznokcie? Panokcie 7 mnie rosna jak szalone a wlosy jak nic nie wypadaly to zaczely wlasnie, nie wiem czy od stresu przez ostatnie 2 msc...

reklama
Moje paznokcie rosną jak szalone, z włosami poprawiło sie po obcięciu, już tak nie wypadają, jak wtedy gdy miałam długie.
Ale wiem, że włosy wypadają na końcówce i w trakcie połogu niestety :(

Do góry