Tak jest o niczym innym nie marze jak po porodzie iść na paznokcie do fryzjera i do kosmetyczki na jakieś maseczki na twarzPrzeżyjemy za niedługo przyjdzie wiosna... Bobasy bedą z nami, wypiekniejemy i bedzie super
reklama
Ania_Beata
Fanka BB :)
U mnie paznokcie w lepszej kondycji niż przed ciążą, włosy zawsze miałam grube i szybko rosły, teraz też nie narzekam. Usta mi pękają bardzo...
Kurcze, znowu jakiś babiszon ocenił mój wpis o kocyku jako niezbyt mądry...
I Kameleon, że mam literówki w poście. Ktoś tu jest gramma nazi czy polonista?
Malutka466
Ja też dostałam dzisiaj o literówki wysłałam pw do osoby, która mi to dała.U mnie paznokcie w lepszej kondycji niż przed ciążą, włosy zawsze miałam grube i szybko rosły, teraz też nie narzekam. Usta mi pękają bardzo...
Ja zjadłam obiad, idę się ogarnąć, bo za 40 minut mam autobus.Jak zwykle na ostatnią chwilę się szykuję. Cała ja. A najlepsze jest to, że w gardle mnie coś drapie ;/ mam nadzieję, że mnie nie zarazili domownicy, bo się wkurzę i to nieźle.
Ania_Beata
Ewa, możesz to sprawdzić na dwa sposoby:
1 - w powiadomieniach po prawej stronie na górze widać, kto udziela się w wątkach, które odwiedzasz i jak ocenia Twoje wpisy
2- pod postem masz listę ocen, wystarczy kliknąć w napis "Lista" i tam się wyświetla.
Załączam screeny.
1 - w powiadomieniach po prawej stronie na górze widać, kto udziela się w wątkach, które odwiedzasz i jak ocenia Twoje wpisy
2- pod postem masz listę ocen, wystarczy kliknąć w napis "Lista" i tam się wyświetla.
Załączam screeny.
Załączniki
Niesia_88
Optymistki z tym wypięknieniem Ja słyszałam, że w okresie karmienia to się dopiero zdrowie i uroda sypie! Wczoraj rozmawiałam z koleżanką, której synek w marcu kończy rok i właśnie odstawia go od piersi. I co? Przed ciążą i całą ciążę zęby piękne. Teraz jest już po 3 kanałowych, a to jeszcze nie koniec. Zepsuła się jej większość zębów. I tak jak w ciąży uniknęła anemii tak przy karmieniu anemia i to duża.
Jedyne co to włosy jej się poprawiły i schudła, jest dużo zgrabniejsza niż przed ciążą.
Chudnąć chętnie schudnę, ale zęby wolałabym mieć oszczędzone
A co do urody w ciąży to u mnie bez szału - w końcu noszę córkę
Ludzie chwalą, ale ja jakoś pięknie się nie czuję. Paznokcie wzmocniły mi się od kiedy nakładam hybrydy. Rosną jak szalone. Ciekawe co będzie jak ściągnę.
Włosy wypadały mi tak samo w ciąży jak i przed. Pomógł szampon Neril. Polecam. Można go kupić chyba tylko na Allegro, bo z Polski go wycofali. W Niemczech jest dostępny i stamtąd mi go wysyłają.
Jedyne co to włosy jej się poprawiły i schudła, jest dużo zgrabniejsza niż przed ciążą.
A co do urody w ciąży to u mnie bez szału - w końcu noszę córkę
Ludzie chwalą, ale ja jakoś pięknie się nie czuję. Paznokcie wzmocniły mi się od kiedy nakładam hybrydy. Rosną jak szalone. Ciekawe co będzie jak ściągnę.
Włosy wypadały mi tak samo w ciąży jak i przed. Pomógł szampon Neril. Polecam. Można go kupić chyba tylko na Allegro, bo z Polski go wycofali. W Niemczech jest dostępny i stamtąd mi go wysyłają.
Ostatnia edycja:
Dziękuję jednak trzeba mi wytłumaczyć jak prostej dziewczynie i wkleić zdjęcia to wtedy zrozumiem ha haEwa, możesz to sprawdzić na dwa sposoby:
Załączam screeny.
reklama
Ja o zęby się najbardziej boję , zawsze ładne zdrowe zero problemów teraz mi się sypnely tragicznie a co to będzie jak będę karmić ? Pff wole nie myśleć wiec jedno ze jak tylko urodze czekają mnie kanalowki i to parę :/Optymistki z tym wypięknieniem Ja słyszałam, że w okresie karmienia to się dopiero zdrowie i uroda sypie! Wczoraj rozmawiałam z koleżanką, której synek w marcu kończy rok i właśnie odstawia go od piersi. I co? Przed ciążą i całą ciążę zęby piękne. Teraz jest już po 3 kanałowych, a to jeszcze nie koniec. Zepsuła się jej większość zębów. I tak jak w ciąży uniknęła anemii tak przy karmieniu anemia i to duża.