reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
U mnie paznokcie w lepszej kondycji niż przed ciążą, włosy zawsze miałam grube i szybko rosły, teraz też nie narzekam. Usta mi pękają bardzo...

Kurcze, znowu jakiś babiszon ocenił mój wpis o kocyku jako niezbyt mądry...:D
I Kameleon, że mam literówki w poście. Ktoś tu jest gramma nazi czy polonista? :p

Moje paznokcie jescze ujdą, ale włosy to od 20 tc wypadaja jak szalone i sa matowe.. na dodatek chyba z nerwow pojawiły mi sie pierwsze pojedyncze siwe wlosy:baffled:

U mnie paznokcie w lepszej kondycji niż przed ciążą, włosy zawsze miałam grube i szybko rosły, teraz też nie narzekam. Usta mi pękają bardzo...

Kurcze, znowu jakiś babiszon ocenił mój wpis o kocyku jako niezbyt mądry...:D
I Kameleon, że mam literówki w poście. Ktoś tu jest gramma nazi czy polonista? :p
Ja też dostałam dzisiaj o literówki :) wysłałam pw do osoby, która mi to dała.

Ja zjadłam obiad, idę się ogarnąć, bo za 40 minut mam autobus.Jak zwykle na ostatnią chwilę się szykuję. Cała ja. A najlepsze jest to, że w gardle mnie coś drapie ;/ mam nadzieję, że mnie nie zarazili domownicy, bo się wkurzę i to nieźle.

Ania Beata kurde jak siedzę na kompie i proboje sprawdzić kto mi dał ocenę negativ itp to nie mogę ? Widze ze mam np od 5 osob na czerwono oceny ale nie mogę sprawdzić od kogo. Czy ja jestem taka tepa hah:D

Ewa, możesz to sprawdzić na dwa sposoby:
1 - w powiadomieniach po prawej stronie na górze widać, kto udziela się w wątkach, które odwiedzasz i jak ocenia Twoje wpisy

2- pod postem masz listę ocen, wystarczy kliknąć w napis "Lista" i tam się wyświetla.
Załączam screeny.

Załączniki

• Zrzut ekranu 2016-02-23 o 15.29.19.png
    Zrzut ekranu 2016-02-23 o 15.29.19.png
    55 KB · Wyświetleń: 57
  • Zrzut ekranu 2016-02-23 o 15.29.43.png
    Zrzut ekranu 2016-02-23 o 15.29.43.png
    51,7 KB · Wyświetleń: 63
Optymistki z tym wypięknieniem :D Ja słyszałam, że w okresie karmienia to się dopiero zdrowie i uroda sypie! Wczoraj rozmawiałam z koleżanką, której synek w marcu kończy rok i właśnie odstawia go od piersi. I co? Przed ciążą i całą ciążę zęby piękne. Teraz jest już po 3 kanałowych, a to jeszcze nie koniec. Zepsuła się jej większość zębów. I tak jak w ciąży uniknęła anemii tak przy karmieniu anemia i to duża.
Jedyne co to włosy jej się poprawiły i schudła, jest dużo zgrabniejsza niż przed ciążą.
Chudnąć chętnie schudnę, ale zęby wolałabym mieć oszczędzone :D

A co do urody w ciąży to u mnie bez szału - w końcu noszę córkę :D
Ludzie chwalą, ale ja jakoś pięknie się nie czuję. Paznokcie wzmocniły mi się od kiedy nakładam hybrydy. Rosną jak szalone. Ciekawe co będzie jak ściągnę.
Włosy wypadały mi tak samo w ciąży jak i przed. Pomógł szampon Neril. Polecam. Można go kupić chyba tylko na Allegro, bo z Polski go wycofali. W Niemczech jest dostępny i stamtąd mi go wysyłają.

Ostatnia edycja:
Ewa, możesz to sprawdzić na dwa sposoby:
1 - w powiadomieniach po prawej stronie na górze widać, kto udziela się w wątkach, które odwiedzasz i jak ocenia Twoje wpisy

2- pod postem masz listę ocen, wystarczy kliknąć w napis "Lista" i tam się wyświetla.
Załączam screeny.
Dziękuję :) jednak trzeba mi wytłumaczyć jak prostej dziewczynie i wkleić zdjęcia to wtedy zrozumiem :) ha ha :D

reklama
Optymistki z tym wypięknieniem :D Ja słyszałam, że w okresie karmienia to się dopiero zdrowie i uroda sypie! Wczoraj rozmawiałam z koleżanką, której synek w marcu kończy rok i właśnie odstawia go od piersi. I co? Przed ciążą i całą ciążę zęby piękne. Teraz jest już po 3 kanałowych, a to jeszcze nie koniec. Zepsuła się jej większość zębów. I tak jak w ciąży uniknęła anemii tak przy karmieniu anemia i to duża.
Jedyne co to włosy jej się poprawiły i schudła, jest dużo zgrabniejsza niż przed ciążą.
Chudnąć chętnie schudnę, ale zęby wolałabym mieć oszczędzone :D
Ja o zęby się najbardziej boję , zawsze ładne zdrowe zero problemów teraz mi się sypnely tragicznie a co to będzie jak będę karmić ? Pff wole nie myśleć wiec jedno ze jak tylko urodze czekają mnie kanalowki :) i to parę :/

Do góry