reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Tirli bystra dziewcznka, mama musisz dorobić sobie 3 rękę :D fajnie, że tak chętnie chodzą do szkoły/przedszkola, chociaż nie masz z tym problemu.

Plucik pewnie ta długa nieobecność ją tak "poprzestawiała". Może jak pochodzi kilka dni to wróci do poprzedniego trybu.

Malutka współczuje szpitala, ale jesteś pod fachową opieką teraz i musisz zaufać, że Ci pomogą. Najważniejsze, że synuś zdrowy. Bierz z niego przykład! Trzymaj się! :*

Ja się staram regularnie golić, a już na pewno jak mam wizytę u gina. Źle bym się czuła jakby wziął mnie na fotel, a tu gąszcz :p z goleniem fakt - już coraz ciężej jest, bo brzuch przysłania "pole zabiegowe", ale jakoś trzeba radzić :D w razie czego też mogę liczyć na męża, że oceni czy jest okej :D

reklama
Corka za miesiac bedzie miec 3 latka. Pewnie dluga odleglosc to spowodowala ale juz kiedys nie byla przez 2 tygodnie i nic takiego nie robila zawsze biegla do przedszkola a dzis to jakis zdziwo normalnie nie ona ....ale juzz ok zobaczymy co bedzie jutro ...maz jutro idzie do pracy na 16 na wypadek w jak by znow cos jej odbilo bo ja sie szarpac nie bede wytlumaczylam jej ze tak robic nie wolno ze tak jest brzydkon i ze jak tak bedzie robic to mama sie bedzie gniewac cos chyba do niej doszlo no ale zobaczymy co bedzie jutro :)

U córki w grupie zerowkowej byla dziewczynka która chodziła prze rok do przedszkola potem mama siedziala z synem w domu wiec młodej zrobiła rok przerwy a potem dala ja do zerówki o sie zaczęło młoda beczała od wrzesnia do grudnia każdego dnia. Wiec jeden dzień buntu to przy tym nic

Tirli ciekawa jestem co odpowiedziałaś? :D
że zanim dzidzia będzie chodzić za rączkę troche czasu minie a starsza z dziewczynek będzie już sama chodzić bez trzymania mamy za rączkę
w ogóle moje dziewczyny jak czasem coś wymyślą to tylko usiąść i płakać ze śmiechu
starsza jak maiła jakieś trzy latka poszła do babci i pyta się jej "Babcia czy ty jesteś durna?" babcia miała minę świetną bo nie wiedziała co odpowiedzieć. po czasie się okazało że córa chciała spytać czy babcia jest z niej dumna a jakoś tak jej się przekręciło.

Tirli no dlatego ja nie robię przerwy synowi w przedszkolu, mimo, że będę w domu.
Dzieci mają niezłe teksty. Mój syn ostatnio stwierdził, że jak był mały i nie mówił to wtedy myślał :D

No dzieci to maja teksty moja corka mi powiedziala ze ewa do przedszkola nie ze Ona w domu ...a pozniej ze ona z mama do przedkola tak ale sama nie i przedtlumacz dziecku ze mama nie moze tam byc oczywiscie tlumaczyłam jej ale ona nie sama i koniec ...zdecydowanie za dlugo nie chodziła i tylko mama i mama ;p no ale co zrobic teraz bedzie musiała sie przyzwyczaic :p

Malutka trzymaj się tam dzielnie.

Mój chodził rok do żłobka - codziennie ryk, i teraz chodzi od 1,5 roku do przedszkola i dalej jest codziennie ryk. On nie lubi przedszkola i nie przetłumaczę mu że przedszkole jest fajne. Cieszy się jak jest chory że zostanie w domu. Taki typ.

U mnie bóli jajnikow ciag dalszy - leżę i się męczę.

reklama
Do góry