Ja dziś byłam na dniach otwartych w szpitalu, gdzie będę rodzic . Odnowili tam sale poporodowe i dziś można było wszystko pooglądać. Niestety na żadną salę porodowa nie mogliśmy wejść - we wszystkich w tym czasie trwały porody! Mogliśmy również porozmawiać z poloznymi, które wydawały się naprawdę sympatyczne . Ciesze się że pojechaliśmy to wszystko sobie obejrzeć. Sale są super 2 osobowe z łazienką, więc warunki będą komfortowe .
reklama
Tirli
Fanka BB :)
Małka a skąd ty jesteś?
stopa30
Zaangażowana w BB
Witam. Dziewczyny czy mozna sie przyłączyć? Jestem mama dwojki dzieciakow 6 i 4 latkow. Na maj mam termin z coreczka. Pytacie sie co z chustami. Po doswiadczeniach z nosidelkami u starszego syna i chusta u coreczki zdecydowanie polecam chuste. Dla mnie byla nie zastapiona na spacerach, u lekarza , w gorach :-) mialam chuste tkana Bebelulu. Jesli chcecie motac sie chusta z dzieciaczkami to polecam juz teraz kupic nowa i nawet kilkanascie razy ja wypierzcie :-) chusta musi byc Zlamana. Material nie moze sie slizgac bo bardzo zle sie ja wowczas wiąże.
I rzeczywiście jak czytam ile Wy juz rzeczy macie dla maluszkow to stwierdzam, ze jestem daleko w lesie.
I rzeczywiście jak czytam ile Wy juz rzeczy macie dla maluszkow to stwierdzam, ze jestem daleko w lesie.
stopa30
Zaangażowana w BB
Ewa jestem z Podbeskidzia :-) termin mam na 19 maja, obecnie 26 tydzień no i ma byc Hania. Potwierdzona na 3 USG wiec mam juz nadzieja,ze sie nic nie zmieni. W razie czego Gucio bedzie chodzil w dziewczecych ciuszkach, bo kilka juz kupilam. jesli chodzi o chusty, nie jestem dobra w poszukiwaniach internetowych ja uzywalam Bebelulu Rapalu 5 metrowa. Na szkolenia nie chodziala, uczylam sie samo w domu. Ninka miala bodajze 4tygodnie jak zaczelysmy. Towarzyszyla mi w gotowaniu i prasowaniu teraz tez szukam dla Malutkiej. Bo pozbylam sie wszystkich rzeczy.
GosiaLew
Stopa30 witaj.
Małka a oglądałaś szpital w Gdyni czy Wejherowie? Ja zamierzam rodzić na Klinicznej w Gdańsku. Tam tylko poporodowy ma kiepskie opinie i się zgodzę, bo rodziłam tam syna, ale i patologia i porodówka jak dla mnie super.
Byłam w Ikei i nic nie kupiłam, mąż stwierdził, że zdążę, bo jeszcze tu przyjedziemy przecież. Było tyle ludzi, że stanie przy kasie to mordęga by była. Moje dziecko oczywiście musiało zaliczyć hot doga i loda. Mamusia również. Wracamy do domu i mierzę cukier już przerażona, że będzie z 200 a tu po dwóch hotdogach i lodzie 126.
Małka a oglądałaś szpital w Gdyni czy Wejherowie? Ja zamierzam rodzić na Klinicznej w Gdańsku. Tam tylko poporodowy ma kiepskie opinie i się zgodzę, bo rodziłam tam syna, ale i patologia i porodówka jak dla mnie super.
Byłam w Ikei i nic nie kupiłam, mąż stwierdził, że zdążę, bo jeszcze tu przyjedziemy przecież. Było tyle ludzi, że stanie przy kasie to mordęga by była. Moje dziecko oczywiście musiało zaliczyć hot doga i loda. Mamusia również. Wracamy do domu i mierzę cukier już przerażona, że będzie z 200 a tu po dwóch hotdogach i lodzie 126.
Malutka466
Ja upiekłam ciasto bananowo-czekoladowe. Miałam takie czarne banany już, a ja takich nie lubię, więc wymyśliłam ciasto. I oglądam sobie filmy i seriale nadal w łóżku i piżamie
Gosia, ja ostatnio też loda zaliczyłam w Ikei, ale moi zdaniem się popsuły :/
Cześć stopa30, rozgość się.
Jeśli chodzi o chusty to muszę poczytać jakie sa polecane. W szkole rodzenia sprzedają chusty tej firmy: http://www.natibaby.pl/
Gosia, ja ostatnio też loda zaliczyłam w Ikei, ale moi zdaniem się popsuły :/
Cześć stopa30, rozgość się.
Jeśli chodzi o chusty to muszę poczytać jakie sa polecane. W szkole rodzenia sprzedają chusty tej firmy: http://www.natibaby.pl/
reklama
Mój mąż miał dziś jechać do ikei zrobiłam mu listę a tu zonk musiał iść do roboty :/ wiec moja lista poszła na razie w odstawke. Na wawie takie kolejki ?
Ja dziś dziewczyny umieram mąż sobie robił spaghetti to i ja sobie pojadlam a co.... no i płace za swoje grzechy bo zygam jak kot :/ mój żołądek się ostro zbuntowany juz siły nie mam a na dodatek czuje w gardle jakiś metal
Ja dziś dziewczyny umieram mąż sobie robił spaghetti to i ja sobie pojadlam a co.... no i płace za swoje grzechy bo zygam jak kot :/ mój żołądek się ostro zbuntowany juz siły nie mam a na dodatek czuje w gardle jakiś metal