reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

Ja jutro pojde na badania. Czesc zrobilam jak szlam do endokrynologa tarczyce i morfologie, a dorobie mocz crp i progesteron.
Tarczyce mam juz ok TSH wzroslo ale i tak mam co 2 msc powtarzac.

Musze sie dowiedziec o ta szkole rodzenia ale to zajecia chyba po polowie dopiero.

reklama
Cześć laski ;)
Dziś dzień wolny, ale i tak się nie wyspałam, bo syna do szkoły trzeba było zaprowadzić, zrobić zakupy, ogarnąć chatkę no i teraz sobie usiadłam z herbatką ;) W ogóle nie mam apetytu-zmusiłam się do kanapki, aż mi się rodzina dziwi, że nie mam żadnych jeszcze zachcianek.. Z moim synem to bym wciąż jadła-serniki z ogórami kwaszonymi i piła kubusie hehe a teraz nic, zero smaku. Waga wciąż mi stoi w miejscu-teraz po śniadaniu przybyło kilka gram, powinnam już tyć choć troszkę chyba.. Zobaczymy co mi powiedzą na wizycie, bo jestem już wg usg w 17 tc, troszkę mało mi przybywa-a brzuszek jednak już widoczny (a jaki ruchliwy) ;)

Do szkoły rodzenia nie chodziłam i z racji mojego już "doświadczenia" chyba nie muszę (wiem co mnie czeka-niestety) hehe ;) Ale na pewno Wam się przydadzą takie rady-o ile o tym się myśli podczas porodu :p Choć chyba dla mnie gorszy był połóg niż sam poród..

Hej dziewczyny ja od wczoraj jeden na tabletkach na ciśnienie bo mam dużo za niskie.... A i lekarz pozwolił mi pić zwykła kawę z kofeiną... Jedna dziennie jak dla mnie to super bo uwielbiam kawę z rana

Justyna powinnas byc zadowolona, ze na bierzaco jestes kontrolowana z badaniami. Ja tez dostaje co wizyte, ale skromnie mocz i morfologie, ale dlatego, ze moje wyniki nie sa super..
No niestety trafiam na lekarzy co szczedza na skierowaniach:)

Magica to, ze kg nie przybywaja a dzidzia sie dobrze rozwija to tylko sie cieszyc.
Tym bardziej na takim etapie jak teraz jestesmy, jeszcze sporo czasu w dwupaku, wiec dodatkowe kilogramy napewno jeszcze nam przybeda. Ja jestem zdania, ze czym mniej tym lepiej :)

No i fajnie rano przytrzymało mi mocz i ból w nerce ze Malo mnie nie skręciło później trochę puściło ale ból nerki został aż promieniuje na podbrzusze . Shit te nerki mnie kiedyś zabiją co lepsze to tylko w ciąży się odzywają ale z mega siłą :baffled:

Justyna wspolczuje nerek.:(

U mnie po za tym ze strasznie wieje to pogoda piekna sloneczko i poszlam na spacer na zakupy i wlasnie robie mousake na obiad. Przypomnialo mi sie i mam straszna ochote. A mial byc pstrag pieczony... ale jakos nie mam ochoty na ryby , jeszcze jak widze ze losos tylko z akwakultury u mjie jest, dorsza ostatnio kupilam z grenlandii i mi sie na patelni rozchlapal i mi sie odechcialo...

Hej :)
Ja tez dzisiaj mam wizyte i sie stresuje... Wlasnie siedze w poczekalni ale pewnie do 17 zejdzie bo u mojego doktorka tak to wyglada... Ale do innego bym nie poszla wiec trzeba wysiedziec swoje ;)

Niesia kciuki!

reklama
A czy któraś z was zna już płeć dzidziusia? Bo już można poznać od 15 tyg ciąży... Ja tak się dowiedziałam w poprzedniej... Teraz mam wizytę 27 listopada to się pewnie dowiem bo to wsumie końcówka 4 miesiąca będzie

Do góry