reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Teraz doczytałam do końca strony- Madzia Ty Małpiszonie! ;-) Tak myślałam, ze lata świetlne różnią 18 od 18000~

Dziś cały dzień spędziłam na szkoleniu i bardzo dobrze! Od razu mi lepiej. Bardzo dużo pracuję sama i wówczas mam czas wsłuchiwać się w siebie. Niestety taki aktywny dzień spowoduje, że jutro pewnie będę spała do 10-tej!

W domu też powolne zmiany- szafa na ciuchy dodatkowa już zmontowana - i tak była potrzebna, a za chwilę będzie bardziej :-) W piątek zabiorę męża w znienawidzone przez niego miejsce czyli do Ikei :-) na DC.
No i jakoś leci.
Wieczorami mam zgagę. I apetyt na piwo :-) zwykle piwa nie trawię, a teraz jakoś całkiem całkiem- po pół szklaneczko sobie do wanny szykuję. Do picia oczywiście !

Na połówkowe idę 15 grudnia. Ciekawe czy mi chłopaka na laskę zamienią? Ja tam czuję laskę cały czas.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Maui Madzia0903 miała test Pappa, nie Niesia:tak:

Malutka466 ja tak w pierwszejcl ciąży z synem miałam. Długo spałam i późno chodziłam spać a potem to w nocy spać nie mogłam, bo młody szalał i spałam do 11 często. A teraz czy wolne czy pracuje to pobudka po 6 bo dziecko do przedszkola trzeba zaprowadzić.

Moje młode w brzuchu dzisiaj wieczorem szalał. Coraz mocniej czuje te ruchy.

Dziękuję za pomoc.

Cała noc snilam że mam skurcze porodowe i już rodze a wiedziałam że to za wcześnie.

Ja nie mam czasu się nudzić, córka na to nie pozwala.

dziewczyny nie pracuje i też się trochę nudze. Oglądam seriale, ostatnio nowy serial Narcos, trochę TV, wstaje o 13... śniadanie, potem robie obiad, godzinny spacer z psem. Staram sie duży wychodzic. A to coś zjeśc i się zobaczyc ze znajomymi, a to na basen a to gdzies indziej z psem, ostatnio na listach do M byłam.
U nas też komoda stoi dla dziecka już, ale bedziemy remont w pokoju robic w styczniu.
Szkołe rodzeni mam od stycznia i nawet refundowaną, 25zł wpisowe.
MAUI tez mialam taka chec na piwo!! karmi piłam i trzymalo mnie ze 3 tyg, potem sama przeszła ta chec;p

Rety. Ja zjadłam kanapkę z jajkiem na twardo. Moje dziecko chyba tego nie lubi. Prawie po 10 minutach musiałam biec do wc :( masakra

Jak ja bym chciała na basen. Ale z racji moich ciągłych infekcji nie chodzę :(

Właśnie zaraz wychodzę na badania nie wiem jak u was ale ja mam morfologię i mocz co miesiąc teraz dodatkowo jakieś inne badania w tym na tarczycę

reklama
Do góry