reklama
Malutka466
Fanka BB :)
Sara, mnie nie. Mnie na wieczór boli brzuch, czuje bardzo że gazy mi sie zatrzymują.
Madzia to dobre wieści!
Madzia to dobre wieści!
Malutka466
Rety. Obudziły mnie takie błyski, że się wystrszylam. Weszłam na stronę, gdzie są radary burzowe a tam nad Poznaniem czerwono. Burze o tej porze roku? No heloł!
Idę spać dalej.
A, czy to możliwe żebym czuła, jak mój maluch się rusza? Mam takie wrażenie.
Idę spać dalej.
A, czy to możliwe żebym czuła, jak mój maluch się rusza? Mam takie wrażenie.
GosiaLew
Sara mnie boli głowa o różnych porach dniach. Mi pomaga picie tylko kawy.
Malutka no jest tak ciepło, że nic dziwnego, że są burze. U mnie za to wieje standardowo. Co do ruchów dziecka to na tym etapie masz w brzuchu juz kilka centymetrowego człowieczka, który fika
Madzia0903 to super wieści.
Jajeczko no niestety nie jestem w stanie tego rozszyfrować.
Malutka no jest tak ciepło, że nic dziwnego, że są burze. U mnie za to wieje standardowo. Co do ruchów dziecka to na tym etapie masz w brzuchu juz kilka centymetrowego człowieczka, który fika
Madzia0903 to super wieści.
Jajeczko no niestety nie jestem w stanie tego rozszyfrować.
kameleonleon
Jajeczko jesli dobrze czytam bo te wpisy sa jakos tak poprzesuwane to wynik jest na granicy dobrego a pośredniego. Czyli czysto do konca nie jest ale nie ma waginozy bo test aminowy jest ujemny. Kazdy ma mieszana flore bakteryjna ale wazne jest zeby tych dobrych lactobacillusow bylo jak najwiecej. Moim zdaniem do leczenia to sie ten wynik nie nadaje ale jak najbardziej dobrze by bylo pobrac probiotyki dopochwowe żeby zapewnic to dobre srodowisko bo prawidlowy calkowicie wynik powinien byc w tej skali od 1 do3. Skala jest do 10 jak dobrze pamietam
Wczoraj w zwiazku z tymi moimi migrenami i tym ze nie bardzo w ciazy mozna cos z tym zrobic farmakologicznie poszlam do rehabilitanta do ktorego chodzi moja mama i bardzo chwali na masaz glowy szyi i ramion. Powiem Wam ze tsk sie wyciszylam, uspokoilam i zrelaksowalam po 45 min ze poczulam sie zupelnie inaczej. Czy na bole glowy bedzie pomagalo to sie okaze. Powiedzial mi jeszcze ze mam bardzo plytki oddech co jest niekorzystnie i wiecie ze jak swiadomie zaczelam gleboko oddychac to od razu tętno nizsze 60 a takiego to nigdy jie mialam . Nie wiem czy tego sie tak da nauczyc ale chyba znalazlam powod mojego wysokiego tętna.
Wczoraj w zwiazku z tymi moimi migrenami i tym ze nie bardzo w ciazy mozna cos z tym zrobic farmakologicznie poszlam do rehabilitanta do ktorego chodzi moja mama i bardzo chwali na masaz glowy szyi i ramion. Powiem Wam ze tsk sie wyciszylam, uspokoilam i zrelaksowalam po 45 min ze poczulam sie zupelnie inaczej. Czy na bole glowy bedzie pomagalo to sie okaze. Powiedzial mi jeszcze ze mam bardzo plytki oddech co jest niekorzystnie i wiecie ze jak swiadomie zaczelam gleboko oddychac to od razu tętno nizsze 60 a takiego to nigdy jie mialam . Nie wiem czy tego sie tak da nauczyc ale chyba znalazlam powod mojego wysokiego tętna.
Ostatnia edycja:
szyszunia0803
Malutka466 widze ze jestesmy na podobnym etapie ciazy. ja tez juz kilka razy czulam jakby mi sie cos w brzuchu przemieszczalo, plywalo obijalo o scianki brzucha sama niewiem. wiem ze cos czuje i to tak na serio
Tirli
Madzia tsh w I trymestrze nie powinno przekraczać 2 w II-2,5 a w III 2
madzia0903
Dziewczyny dzwonilam do przychodni i podali mi wynik pappa który robiłam w 12 tyg i wyszlo prawdopodobieństwo w skali 1:18 czy to dobry wynik bo nie uzyskałam informacji.
reklama
Niesia_88
Dziewczyny dzwonilam do przychodni i podali mi wynik pappa który robiłam w 12 tyg i wyszlo prawdopodobieństwo w skali 1:18 czy to dobry wynik bo nie uzyskałam informacji.
Szczerze mówiąc troche za wysoko... Ja bym zrobiła dodatkowe badania, ale porozmawiaj z lekarzem co on o tym myśli.