reklama
GosiaLew
Fanka BB :)
Ewelina89 ja mam na usg skierowanie od lekarza prowadzącego. Robi mi akurat inny lekarz. Mam termin na 3 grudnia i bede w 18 tc. Tak mi kazał iść lekarz prowadzący. Ja mam ciążę z usg starsza zawsze o tydzień niż z om wiec chyba nie będzie za wcześnie. A jak będzie to pójdę jeszcze raz. Ja chodzę do enelmedu, bo mam pakiet z pracy.
happymamusia
Zaangażowana w BB
Ja na połowkowe dostane skierowanie od prowadzącego ciąże termin mam już umówiony będąc teraz na prenatalnym badaniu odrazu lekarz kazał się umówić 22grudnia to będzie z moich obliczeń 21tc.
Ja robiłam na Pl.Spiski 1.na Sołaczu w Poznaniu.
Mój lekarz nie wykonuje tych badań w swoim gabinecie.
Ja robiłam na Pl.Spiski 1.na Sołaczu w Poznaniu.
Mój lekarz nie wykonuje tych badań w swoim gabinecie.
U
użytkownik 160
Gość
Robię na Polnej - skierowanie z Luxmedu. Myślę że 21 tydzień jest ok.
Malutka466
Malutka super, ze wizyta udana! Udalo sie chociaz zmierzyc jaka duza jest dzidzia?
Dziewczyny zblizaja sie pomalu termin drugich badan prenatalnych czy tam polowkowych ( jak zwal tak zwal he he ).
Podejrzewam, ze wiekszosc z Was sie na nie zdecyduje. Bedzie Wam je robil lekarz prowadzacy na nfz, dostaniecie od niego skierowanie czy robicie w wlasnym zakresie?
W jakim tygodniu zamierzacie sie wybrac ba nie? ( zaleca sie miedzy 18-22)
Moje maleństwo małe, jak mamuśka - dzisiaj miało 6,56 cm
Ja jeszcze nie wiem odnośnie połówkowych czy wykonuje je moja pani doktor czy dostanę skierowanie do innej placówki.
Jajeczko89
Aktywna w BB
Ja połówkę będę robiła 28.12.2015 w 21 tygodniu ciąży w luxmed. Takie dostałam zalecenie od lekarza. Nie mogę się doczekać szczególnie, że nie planuje więcej usg niż tych 3 obowiązkowych
Jajeczko89
Aktywna w BB
Byłam dzisiaj u lekarza na badaniach i było wszystko ok. Morfologia i mocz bardzo dobre . Wróciłam do domu i widzę wynik czystości pochwy a wizytę mam dopiero 11.12. Nie umiem tego wyniku zinterpretować, powiedzcie czy on jest w granicach normy czy muszę iść na konsultacje , bo jest zły?
Proszę o pomoc.
Dziękuję
Proszę o pomoc.
Dziękuję
Załączniki
reklama
madzia0903
Dzis odebrałam wyniki tsh . Caly czas miałam 0.02 albo 4.4 a dziś odebrałam i mam 2.28 idealnie ale co jakiś czas pobolewają mnie jajniki jakbym.miala okres dostać dziwne...