reklama
Madzia myślę, że nie ma co na zapas się denerwować-my tu lekarzami nie jesteśmy, możemy coś doradzić (dziewczyny nie straszcie tu dziewczyny na zapas) pójdziesz do lekarza i on Ci wszystko wyjaśni itp.
No właśnie tak myślałam, ze lekarze tak ot nie dają skierowań- z resztą sama ona mi tak mówiła.. Będę musiała na własną rękę lub darować sobie po prostu.. Póki co moja dr nie widziała nic "niepokojącego".. ;-)
No właśnie tak myślałam, ze lekarze tak ot nie dają skierowań- z resztą sama ona mi tak mówiła.. Będę musiała na własną rękę lub darować sobie po prostu.. Póki co moja dr nie widziała nic "niepokojącego".. ;-)
madzia0903
Fanka BB :)
Dziewczyny odebrałam wynik i ulga z serca zeszła 1:18 tysięcy ryzyko badan trisomii niskie nie wymaga badan inwazyjnych. We juz zdarzylam się popłakać za nim zobaczyłam wyniki...
Dziewczyny odebrałam wynik i ulga z serca zeszła 1:18 tysięcy ryzyko badan trisomii niskie nie wymaga badan inwazyjnych. We juz zdarzylam się popłakać za nim zobaczyłam wyniki...
Super Dobrze, że pojechałaś po te wyniki, bo tylko byś się niepotrzebnie stresowała.
Malutka466
Dobrze, że pojechałaś po wyniki. świetne wieści to są. Trzeba się cieszyćDziewczyny odebrałam wynik i ulga z serca zeszła 1:18 tysięcy ryzyko badan trisomii niskie nie wymaga badan inwazyjnych. We juz zdarzylam się popłakać za nim zobaczyłam wyniki...
waiting4beans
Madzia super ze tam byl ten tysiac!!!!!
kameleonleon
No wierzyc mi sie w to 18 nie chcialo.... u dooopę powinnać dostać za ten niepotrzebny stres )
reklama
happymamusia
Zaangażowana w BB
Ja po wizycie wszystko dobrze maleństwo wkładało paluszek do buzi wierciło sie serduszko biło waży 140gram wiek z usg 15t4d termin z dzisiejszej wizyty 6maja.
Kolejna wizyta 9grudnia.Kurcze płci nadal nie znam.
Muszę koniecznie umówić się po znajomości do szpitala na Polną no kurcze nie wytrzymam do połowkowego i tyle
Chce wiedzieć kto rozwija się w moim brzuszku
Kolejna wizyta 9grudnia.Kurcze płci nadal nie znam.
Muszę koniecznie umówić się po znajomości do szpitala na Polną no kurcze nie wytrzymam do połowkowego i tyle
Chce wiedzieć kto rozwija się w moim brzuszku