reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Cześć,
ja mam wizytę 16.09, bo na razie za wcześnie. dziś I dzień mojej córci w przedszkolu, niestety płakała trochę :-(ostatnie 3 lata chodziła do żłobka i nie spodziewałam się problemu. Nie sądziłam, że aż tak przeżywa, biedna moja. Po 13 ją odbieram, zobaczę co powie.

Jagoda będzie dobrze :)

Mnie bolą bardzo piersi, brzuch i plecy. Nic więcej narazie, oby tak zostało:tak:

Biedna :( Bała się, bo nowe dzieci, nowe miejsce, musi się zaklimatyzować. Tydzień minie i będzie z uśmiechem chodzić ;)

Ja w sumie tak samo, ból piersi, czasem lekko brzuch/jajniki i trochę lędźwie, plus zaparcia
aa i po godzinie 16 chętnie bym już poszła spac :-) a wstawanie o 7.30 zrobiło się katorgą ;D

Cześć,
ja mam wizytę 16.09, bo na razie za wcześnie. dziś I dzień mojej córci w przedszkolu, niestety płakała trochę :-(ostatnie 3 lata chodziła do żłobka i nie spodziewałam się problemu. Nie sądziłam, że aż tak przeżywa, biedna moja. Po 13 ją odbieram, zobaczę co powie.

Jagoda będzie dobrze :)

Mnie bolą bardzo piersi, brzuch i plecy. Nic więcej narazie, oby tak zostało:tak:

córcia się zaklimatyzuje i będzie chętnie chodzić do przedszkola :)

Jutro pierwsza wizyta u ginekologa,
lekki stres jest ale mam nadzieję , że wszystko będzie dobrze ;)
Jakie macie objawy dziewczyny?

trzymam kciuki za wizytę. Co do objawów to pobolewniae w brzuchu jest, senność i nudności. Oby szybko ustąpiły.

Hej dziewczyny ja bede testowala niebawem poki co czuje sie jakby powietrze ze mnie zeszlo....

Dzięki dziewczyny, pewnie tak będzie :) córcia da radę.
Julita Ty też będziesz testować? :) nie wpadłaś tylko z sentymentu na mamy majowe 2016 :-D:-p podobnie jak ja

Hej. Nameczylam sie z postem i sie skasowal.nie cierpie pisac z telefonu.
Ja jestem bardzo senna.spalabym non stop.wiec jak wracam z pracy o 17 to drzemkę sobie robie a i tak kładę sie spac p 20. Brzuch czasem pobolewa i piersi tez. Kilka razy zrobilo mi sie slabo.
Juz nie moge doczekac sie wizyty u lekarza.musze sie uzbroic w cierpliwosc bo planuje ppd koniec przyszlego tyg lub za dwa sie wybrac. Mam nadzieje ze juz wyczerpalam pecha jak na kilka lat i teraz wizyta to juz formalnosc.nie chce juz nawet kolejnych bet robic chociaz mnie kusi zeby sprawdzic czy wszystko ok. W koncu trzy lata walczylam o to dzieciątko

reklama
Waiting4beans - trzymam kciuki za Ciebie/za Was szczególnie :) na pewno wszystko teraz będzie dobrze. jeżeli potrzebujesz kolejnej bety dla spokoju ducha to ją po prostu zrób :tak:lepsza kolejna beta niż stres, który teraz jest nie wskazany.

Do góry