reklama
Hej, nie wiem w którym wątku pisać? Są dwa dla mam majowych. W razie czego przeklejam mój post z tamtego wątku :
"Cześć, to ja też się dołączę beta z 28 dc (mam 32 dniowe) to 12 a więc bardzo wczesna ciąża planowany termin wg @ to 13 maja . To moje drugie dzieciątko. Pierwsza jest córeczka też z maja , ale 2012. "
"Cześć, to ja też się dołączę beta z 28 dc (mam 32 dniowe) to 12 a więc bardzo wczesna ciąża planowany termin wg @ to 13 maja . To moje drugie dzieciątko. Pierwsza jest córeczka też z maja , ale 2012. "
Hej mam na imię Justyna staram się o pierwsze dziecko trzeci cykl. Mam nadzieje ze niedługo do Was dołącze. W piątek miałam owulację za dwa tyg. zrobię test. Licze ze się uda:-)
Trzymamy kciuki
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
w sumie to nie zauważyłam że nusia drugi wątek założyłaHej, nie wiem w którym wątku pisać? Są dwa dla mam majowych. W razie czego przeklejam mój post z tamtego wątku :
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
:-):-):-)Witam, jest już tylko jeden wątek majowy, tam gdzie docelowo powinien być.
Spokojnych kolejnych miesięcy, niezbyt męczącej zimy i szczęśliwego rozwiązania .
Też kiedyś miałam termin na maj ;-).
reklama