reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

jajeczko to i tak chyba bedziesz pierwsza po wizycie :) czekamy na wieści.

waiting4beans moja koleżanka tez ostatnio po transferze i tez dwie kreski :) gratuluje i trzymam kciuki. A gdzie miałaś wykonywany transfer? Ona chyba ok 16 sierpnia miała criotransfer.

mi dokuczają strasznie mdłości :( mam nadzieje ze to tymczasowe i ze szybko minie. A jak Wy się czujecie?

reklama
Współczuje mdłości, na szczęście mnie to nie spotkało. Tak jak w poprzedniej ciąży czuje sie zmęczona oraz mam duszności i większy apetyt. Niestety przy 11 miesiecznym dziecku na drzemkę nie ma czasu.

Cieszę się, że nasze grono się powiększa.

Hej, chciałabym też do was dołączyć :)
Tydzień temu zobaczyłam bladziocha na teście, a potem już dwie wyraźne kreski :)
Wizytę mam 10.09, a z daty ostatniej @ tp wypadałby prawdopodobnie na 7 maja :)

Co do objawów to mnie bolą piersi i jestem mega senna... Też mam malucha w domu więc raczej nie ma czasu na drzemki, no chyba że połoze się na chwilę z nim ;)

Nohemi , Agata3 gratulacje dla Was :-)

ja też dzisiaj byłam na Becie i wyszło mi 184. Zapisałam się też na pierwsze USG , na fundusz narazie, na 17 września . Gdzieś czytałam ze te pierwsze wizyty są najdroższe bo dużo badań itp i że lepiej zapisać się na NFZ a ewentualnie potem zmienić lekarza na prywatnego . Sama już nie wiem czy dobrze robię bo mam stałego lekarza ginekooga do której chodzę od roku ale ona kasuje za zwykłe usg dopochwowe 180 zł a jak jeszcze dojdą badania jakieś to już całkiem kaplica

Ostatnia edycja:
Hej:tak:
Mogę się do Was dolaczyc?
Robilam testy i wyszly pozytywnie, beta w 28dc jeszcze niziutka bo prawie 90 ale jutro ide na kolejna a potem w srode wizyta:tak:planowany termin wg @ na 07.05.2016:tak:

Nohemi , Agata3 gratulacje dla Was :-)

ja też dzisiaj byłam na Becie i wyszło mi 184. Zapisałam się też na pierwsze USG , na fundusz narazie, na 17 września . Gdzieś czytałam ze te pierwsze wizyty są najdroższe bo dużo badań itp i że lepiej zapisać się na NFZ a ewentualnie potem zmienić lekarza na prywatnego . Sama już nie wiem czy dobrze robię bo mam stałego lekarza ginekooga do której chodzę od roku ale ona kasuje za zwykłe usg dopochwowe 180 zł a jak jeszcze dojdą badania jakieś to już całkiem kaplica
a nie możesz się zapisać tu i tu?
żeby badania robić na nfz?

Cześć, to ja też się dołączę :) beta z 28 dc (mam 32 dniowe) to 12 :) a więc bardzo wczesna ciąża :) planowany termin wg @ to 13 maja . To moje drugie dzieciątko. Pierwsza jest córeczka też z maja , ale 2012.

reklama
Do góry